ikiprensesannes yesim631 küçük kızım yapışık ikiz gibi bırakmıyor beni üç gündür sinirlerim alt üst oldu ya🥺
yesim631 ikiprensesannes Allah sabır versin canım anne olmak kadın olmak çok zor rabbim kolaylık versin 🥹🌹
ikiprensesannes yesim631 Allah razı olsun amin cümlemizin 😿sorma yemin ederim lavaboya bile gidemiyorum doğru düzgün gideyim hemen diyorum bakıyorum kapının arkasında beni bekliyor hem seviniyor hem kendi kendime içten içe kızıyorum saçma sapan bir hal aldım iyice
yesim631 ikiprensesannes kız sen bensin benimkilerde öyle biran önce büyüseler birazda olsa rahat etsek bizde
ikiprensesannes glnrsrn yok kocamda bende hiç öyle düşünmüyoruz şahsen en az bir 10 seneyr kadar Allah uzun ömürler verirse hayırlısını Allah bilir ama ben hiç düşünmüyorum
glnrsrn ikiprensesannes benim 3 tane var. En küçüğü daha 3 aylık. Eşime sorsan 1 yaşına girince 1 tane daha istiyor. Kendisi evde değil çalışıyor. Bilmiyor ne zorluk sıkıntı çekiyorum. Kolay geliyor onlara.
ikiprensesannes glnrsrn ya maşallah Allah bağışlasın 🥰benim eşimin kendisi de diyo iş doğurmakta değil yetememekten korkuyorum manevî olarak onlarla güzel geçinsek yeter çok şükür Allah olmayanlara versin 💐
yesim631 glnrsrn kız benim eşimde öyle 6yıda yapar sonra 3 yıl ara veririz diyo benim bebemde 6.cı ayına girecek
glnrsrn ikiprensesannes haklısın canım. Bizim Allah’a şükür durumumuz iyi. Ondan herhalde sürekli istiyor 😂
ikiprensesannes glnrsrn çok şükür bizimde durum iyi ama durum iyi diye hayatımızı da çocuk doğurmakla geçirmeyelim.yani ,