glnrsrn elisaa48 3 yer istemişsin. Avm, döner ve tatlı. 3 yere sadece bir kere mi. Enişte hemen kanıyormuş 😂😂
lgrth yesim631 benimki de rahatsızdı 4gün almayınca 5.gün dayanamadı bana da bulaştırdı hastalığını sağolsun 😂😂😂
yesim631 lgrth hahahah benimki 5 6 gün yapmadı izinli gününde dayanamadı artık dışı ağırıyo o ağrıyla yinede yaptı🤣🤣
TombulHatun yesim631 Ben bu hafta ölmüşüm ya kızım bu hafta hep benimle işe geldi çok yoğun ve yorucu geçiyor
glnrsrn elisaa48 söyle bizede engin tecrübelerinden anlat bir tane de, bizde döner yiyelim tatlı yiyelim 😂😂
elisaa48 glnrsrn 🤣🤣tamam bak eşin istediğini söylüyor ya hane çok istekli ama sende naz yap yap sonra tamam olur ama bir isteğim olacak de isteğini kabul ederse ver gitsin 🤣🤣🤣
glnrsrn elisaa48 bu kadar kolay mı ya 😂😂 bende gerçek bir engin tecrübe sandım. Ee bu çok basit ama, bizim pratikte sorun oluyor 🤪🤪
tazeann yesim631 Bu iki gündür yoğunum canım dün ev işleri bugün hastane işleri hallettim girip çıkıyorum sadece
yesim631 tazeann Allah kolaylık versin canım bende aynıyım bebem hasta bi onunla ilgilen ev işiyle uğraş akşama kadar pestilim çıkıyo