• +18
  • Postacıııı 😈

lgrth ben onu kullanmayı bıraktım valla

kukulii87 ben de çok az kullandım çabuk yumuşatıyor o esnada genişlik oluyor bu sefer de böyle bir şey anlamıyorum 😂

lgrth aynen öyle zaten zevk almıyoruz bide yumuşayınca sinirlerim bozuluyor midem bulanıyor 😂😂

lgrth of bilmiyorum aslına böyle konusmamamiz gerekiyor olumlu konuşalım 😅😅

kukulii87 ahahah zaten isteksizim bu ara çok önemli değil 😂

lgrth valla bende bak keşke bi günlüğüne yer değiştirme olsada anlasalar bizi

tazeann ay çok isterdim birgün boyunca evde hiçbir şey yapmasa da çocuğun sorumluluğunu taşımasını

lgrth eminnol dayanamaz bakıcı çağırır sen gelince yollar ben baktım der 😂

lgrth enfeksiyon isteksizlik mi yapar?

Smartlady enfeksiyondan değil enfeksiyon olunca yanma hissi olur ya ilişki sonrası öyle bir yanma sızlama tahriş olma hissettiğim için bende isteksizlik yapıyor 2.postaya

lgrth Şimdi şöyle benim bundan önce ilişki esnasında yanma kuruluk ve hasasiyet vardı enfeksiyondan şüpelenmiştim doktora gittim ilaç yazdı kulanıyorum ama gram istek yok bende 10 15 gündür ilişki yaşamamak için kaçıyorum haliyle benim isteksizliğin de eşimi isteksizliğe doğru sürükledi arkadaşız şuan 😄 nedendir bilmiyorum 0 istek anlıyacağın.

Smartlady yorgunluk can sıkıntısı kafa doluluğu her şey olabilir beni bu ara hormonlar etkiliyor🙂

2 ay sonra

gokyuzununsonesi ya öyle çok kalmıyorum aramız iyiyse haftada 3.4 oluyor ama dediğim gibi o gece olmadığsam ben rahatta uyuya kalmasına çıldırıyorum sonra da ben küsünce tabi araya zaman giriyor yanaşıyo ama kabul etmiyorum galiba kinciyim ben 😅😅