tazeann lgrth valla söyleyen söylesin söyleyende utanma yokta bende mi olacak bende inadına daha da abarta abarta konuşurum 😂
tazeann glnrsrn yok kız yazık oldu adamlara kaynana hastaydı olmadı onların işi çok üzülmüştüm ayda yılda ilk defa otelde kalmışlardı bide 😂
tazeann glnrsrn yooo açık açık söyledim 😂😂anne ilk defa otelde kalıyonuz eccük tadını çıkar kadın hastayım babanda sordu hatta hevesi kursağında kaldı dedi 😂
lgrth tazeann e çok normal ben en fazla 2 de yanmaya başlıyorum anlamıyorum insanlar nasıl dayanıyor 🤣benimki hemen yanmaya başlıyor
tazeann lgrth o senin bünye bu benim bünye. 😂 Ama eskisi kadar düşkün değilim en fazla 2 de bırakıyorum o istekler çocuktan önceydi 😂
lgrth glnrsrn ben kaynana olarak değil zaten yakınım olsa kim olsa espriye vururdum 😄 glnrsrn onlar nasıl oluyor 😂
tazeann lgrth veh dalga geçilecek ne var gı demekki maşallahımız var desinler arkamızdan hiç umrumda değil valla güzel oldu bu belki orda burda anlatırdı benden ders alırlar 😉😆 tabi kayınbaba bilmeseydi iyidi 😂
lgrth tazeann helal olsun 🤣🤣 tazeann söyleyen zaten samimiyetten söyler yani ben olsam art niyetten değil gırgırını yapmak için söylerim 😂
tazeann glnrsrn anlasın madem özelden bişey yazdın kayınbabanın ne dediğini ordan söyleyeyim 😂😂 o değilde akılları yetmiyormuydu biliyolardı ki biz kaç aydır bşrbimizi görmüyoruz ne diye yanımızdaki odayı seçtiller 😂
tazeann lgrth canım başka meseleler var art niyettende dediler gırgırına da vurdular o yüzden ben onlara bu kadar açık ve netim bu konuda utanma bırakmadılar maalesef 😁