tazeann kukulii87 bu 6 meselesi 24 yaşındaydım şimdi asla yapmam herhalde yaşlandım bende bee Mart’ta 26 ıma giriyorum 😭😂sen kaç yaşındasın
kukulii87 hayal65 bende 2.yi 2 veya 3 defa anca yapmışımdır oda yanma ile sanci ile libidosu tavan kadınlara çok özeniyorum doğuştan mı geliyor nedir anlamadım ki
kukulii87 tazeann bilmiyorum canım ya işin kötü yanı ne yapicam onu da bilmiyorum ayrıca 26 yaş yaşlı mı Allah aşkına 30dan sonra daha Bi güzel oluyor diyorlar yalan mı sjsjs
tazeann kukulii87 bi doktora görün canım normal değil daha şimdiden ruhum yaşlandı ruhum 😂30 dan sonra lafını da hiç duymadım az kaldı bi 4 sene sonra burda olursak söylerim sana 😂😂
hayal65 kukulii87 üzülmen için demedim üzülme buda evliliğin temeli elbette ama bazı hanımlarda libido düşük bende de düşük
kukulii87 hayal65 evet öyle Bi araştıralım bakalım libidoyu ne arttırır gerçi kesin muc ceviz badem ye dicek onları da sürekli yiyemez ki insan 😅😅
tazeann kukulii87 sana bi tavsiye vereyim bana çok faydası oldu fındık ezmesi eşim bende isteği arttırıyor diye özellikle alıyordu bi kavanozu yiyordum faydasını da gördüm 😂
kukulii87 tazeann hmm bence bisi yapmazlar ya psikoloğa yönlendirir bastırılmış duygular falan işte 🙄🙄
kukulii87 tazeann kız bizim burda zaten kadın doğuma sıra gelmiyor bunun için nasıl gideyim Bi doktor değil odada 20 kişi oluyor 😅😅
tazeann lgrth tamam işte o yüzden kendimi yaşlı hissediyorum ya yatağı görünce kendiden geçiyorum gözlerim kapanıyor 😂