• +18
  • Postacıııı 😈

kukulii87 üzülmen için demedim üzülme buda evliliğin temeli elbette ama bazı hanımlarda libido düşük bende de düşük

hayal65 evet öyle Bi araştıralım bakalım libidoyu ne arttırır gerçi kesin muc ceviz badem ye dicek onları da sürekli yiyemez ki insan 😅😅

kukulii87 bi doktora görün canım normal değil daha şimdiden ruhum yaşlandı ruhum 😂30 dan sonra lafını da hiç duymadım az kaldı bi 4 sene sonra burda olursak söylerim sana 😂😂

kukulii87 sana bi tavsiye vereyim bana çok faydası oldu fındık ezmesi eşim bende isteği arttırıyor diye özellikle alıyordu bi kavanozu yiyordum faydasını da gördüm 😂

kukulii87 kadın doğuma canım git de isteğim hiç yok dşye hormon testi yapar

tazeann hergun mu yedin yada öncesinde falan mı. Etkisi ne kadar sürdü 😅

tazeann hmm bence bisi yapmazlar ya psikoloğa yönlendirir bastırılmış duygular falan işte 🙄🙄

tazeann ayy çok yaşlanmışsın ahah 🤣🤣 yaş değil çocuktan hep 😂

belmuda 1 daha fazlası olmadı bu 5 yıllık evliliğimde yemin edebilirim ama kanıtlayamam 😂eşime de diyorum hane niye yapmıyorsun kalkmaz diyir artık yorulmuş 🙄🤣ama uzun sürüyor allahtan ilk postumuz

lgrth aynen canım tamamen ıslanmadan olunca oluyordur belkide

tazeann kız bizim burda zaten kadın doğuma sıra gelmiyor bunun için nasıl gideyim Bi doktor değil odada 20 kişi oluyor 😅😅

kukulii87 ne yapsam da tam ıslaklık olmuyor bende o yüzden çabuk sızlamaya başlıyorum

lgrth tamam işte o yüzden kendimi yaşlı hissediyorum ya yatağı görünce kendiden geçiyorum gözlerim kapanıyor 😂