perimasali802_ Nurdem erken boşalma sorunu bazen psikolojik olarak ta kendini gösteriyor ki tedavisini görmüşsunuz şuan bu durumu çok düşünmemeye ve birlikteliyinze heyecan katmanı öneririm On sevişmeyi biraz uzun tutabilirsiniz ama sprey kullanmayin halada ereksiyon haline gelmediyse sprey kullanin ve sakin eşinize baski uygulamayın soğur kendi sorununu biliyor zaten olmuyorsa doktora gitmesi gerek Bide bazen yorgunluk ve stresli bir gün de etkileyebiliyor
Nurdem perimasali802_ ya o kadar icimi okumuşsun ki tsk ederim dediğin gibi yapıyorum yoksa iş çok başka yerlere gidiyor heves vs bisey kalmıyor artık bir sonrakine ona daha çok ihtiyacım old göstermeliyim ki sorun haline gelmesin evet on sevisme uzun oluyor bunu bende seviyorum doyum noktasına erismis oluyorum yoğun calisiyor bakalım bir dahakine umarım yaşamayız 🫶
lgrth Nurdem sorgulama akışına bırak özgüveni gittikçe stres yapar düşünüyordur gurur yapıyordur niye kalkmıyor diye ilişki sırasında da bunu düşündüğü için erken geliyordur motive etmeye yönelik konuş
Nurdem lgrth tamda yazdığın gibi valla o kadar bozluyor ki bir kelime konuşsam hiç yaklaşmaz ki bunuda yaşadık daha önce yapmak istemiyor ikimizde kaybediyoruz o heyecanı tekrar kaybolmamasi için üstüne düşmek istemiyorum bu konunun çok rahatlattınız tsk ederim ♥️
lgrth Nurdem ara ara benzer şeyler yaşıyoruz kendisini kötü hissetmesin diye bu ara çok yoruldun sen oraya odaklanıyorsun diye öyle oluyor bir şey olmaz daha dinç olduğunda yaparız gibisinden konuşuyorum çok nadir olsa da her seferinde gururu inciniyor üzülüyor üstüne gitmemek lazım
Nurdem lgrth evet öyle yapmak lazım bende iyiki sakinliğimi korusmusum o gün mesela son ikidir problem yok
Nurdem haya merhaba hiç sormadım kullandımi ama süre uzadı eskiden inan başlamadan bitiyordu ben yurt dışındayım ama üründe sky longer yazıyor buna benzer bir ürün alabilirsin birden ilişki süresi 2 veya 3 günü geçirmiyoruz artık Buda epey uzattı zaten böyle öneriyorlar
alyasafa Yaaa arkadaşlar ne yaparsam yapayım kocam azmıyor çıplak dolanıyorum yok,güzel giyiniyorum yok,anca kendi isterse oluyor ne yapmam gerekiyor
xyzem perimasali802_ ee napacaz boşanınca hemen birisini bulamayacağımıza göre herkes başının çaresine baksın. 😂