• Düzenlendi

Kızlar eşim sgk li çalışıyor memur ben çalışmıyorum. Doğum yaparsam devletin verdiği emzirme ödeneği süt parası veya 50.000 tl olan doğum parasından yararlanabilir miyim. İnternet üzerinden araştırınca devletin 1 defaya mahsus ev hanımlarına dogum parasi verildigi yazıyor. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi

alvina süt parası aldım 1.çocuğa üçyüz 2.cocuğa 600dü sanırırm ama diğeri ne bilmiyorum

alvina ay kız bir kereye mahsus dediği 500 tl Allahın cezaları dalga geçiyorlar sanki 500 tl ile ne bok yapılır asla başvurmadım

alvina siz doğum yaptığınızda bu hak size veriliyor süt parası için başvuru yapılıyor hastanede nerdesiniz bilmiyorum ama bulunduğum yerde öyleydi
      Doğum için çok az miktarda veriliyor gerek Yok yada varmi bilemiyorum 300 lira olması gerek ilk çocukta ve bu 100 lira artıyor ikinci bebeğin ise
      Bunun içinde gebelik parası da var ondanda yararlanabilirsiniz

bossmom durumu olmayanlar için o miktar da iyi canım ama gerçekten de çok az haksızlık yani

alvina 50.000 TL dediğiniz rapor parası oluyor sgklı çalışan olmanız lazım bunun için siz sadece 1 kereye mahsus süt parası alabilirsiniz 2025 de ne kadar bilmiyorm

bendiyebiri_ tabi bu para aslnda hamilelikle alakalı değil hasta olup doktordan rapor alan her çalışan bu rapor parasını alır