Eveet gençler nasılsınız?
Kendini genç hissedenler v. S 😃

İlişkiniiz zinde dinamik yani ayakta tutmak için yaptıklarınız ?

Varmı çılgınlıklarınız ? 🤗

İlham alıp ilham verelim didim😁😌🙃

İki çocuk lohusalık 80 m2 kare ev derken o gün birbirimizin yanında osurmassak çok heyecanlı oluyor 😂😂😂 başka da bir heyecan kalmadı

kukulii87
      Biyolojik bir ihtiyaç bence yemek içmek nefes almak hep doğal bir olay. Bide kaç yıldır beraber olduğunuz önemli. Balayında davul gb karnınızın şişdiği gerçeği 😁
      En fit okmak istediğin an ve gazdan göbek şişmiş 😃😃

belmuda iyiz sen nasılsın 😂

Bu aralar biraz yaşlı hissediyorum

İlişkimi dinamik tutmak için gün içinde guzel sözler ve öpücükler yaparız bazen temas halinde oluyoruz çocuklardan fırsat buldukça 😂

belmuda idare ederizz.
        İlişkinin dinamik durması için büyük sebebi bence şehvetli olmak arkadaş gibi olmamak. Cinselliğe önem ve özen göstermek bunlar ilişkiyi karı kocalığı çok güçlendiriyor diye düşünüyorum güzel sözler cilveler ve bunların hergün yapılması lazım. Yapılmadığı zaman erkekte bir boşluk olsun farketsin ((:

perimasali802_ yok ondan değil ufak Bi atışma yaşandı da ondan herhalde diğerlerinin yorumları da silinmiş scunku

belmuda bence kesinlikle yatak odasına heyecan katılmalı sınırlar zorlanmalı monotonluktan korkarım hiç olmadı kavga çıkarırım ki daha iyi sevişelim hshhd

belmuda değişik gecelikler giymek sadece çocuktan sonra ancak bu kadar 😂

belmuda keşke kocalarımız da bu kadar ateşli olsa ama dimi sizinkiler nasıl bilmiyorum ama 🤣