• Beslenme
  • Özel gün pasta tarifleri🤤😋 🎂

Kendi çapımda yapabildiklerim. Tarif veremiyorum çünkü bunlar glutensiz 😅 ha derseniz glutensiz yeriz o zaman veririm tarif 🙈

Eskobar cok tatlıs olmus pastan 😍🥰tarif vermeye üsenmedigimde zamanda yazayım 😂zaten ihtiyacın yok bence😍

TombulHatun ben sana başkasının yaptığı pastayı atayım çok hoşuma gitmişti

rouge_ bunca zaman üşendim yeter artıııık😂

kizatasozu müsriflik oluyor valla bir foto için ziyan etmem ne paramı ne emeğimi ben krema kaplamadan devam 😂

Eskobar ELsa konsept mi at bakayım çok becerkli değilim zor olmasın 😂

kizatasozu olmaz elsa konseptte isim düz pasta yaparsam isim olur da bu elsa olacakmış hatta benm kıza sorsan içine bebek sokulan pastalardan yap diyo da nerede o yetenek 😂😂

Eskobar yok sanki başka biyerde gördüm ama neyse güzel olmuş 🥰

kizatasozu aah aha bizim zamanimizda bı tane bisküvili pasta yapılır bütün kardeşlerin doğum günü diye yutturulurdu 😅

Eskobar ayıcıklar hazırmı senmı yaptın sen yaptıysan nasıl yaptın 😂ellerıne sağlık bu arada güzel görünüyor

Eskobar kac kere yazdım ama ne yapayım😂

kizatasozu ilk 2 sene yaptırdım hiç istediğim gibi olmamıştı 3. sene kendim yaptm bu sene daha karar veremedim iyi bir yer bulursam yaptırırım belki

bossmom yapıp satmayı bile planlıyorum valla ben 😂