Su123 çok çok teşekkür ederim burda olduğunu biliyordum ama adını bilmiyordum
Sizde mi Almanyada oturuyorsunuz
Korunmasız ilişki 🤨
Survivor12 zaten derdini anlat çeviri falan yap eczacı verir tek kullanımlık bi hap mutlaka ordada vardır
Survivor12 hayir ben viyanada yaşıyorum ama bende aldim adi ella.. 33 euro felan ödenmiştim gecen sene bir tane hap iciyorsunuz adet gecikmesi felan , halsizlik, yorgunluk yapabilir.. adetiniz gecikti diye korkmayin hemen normaldir
Su123 sabah gidip alacam
Survivor12 5 gune kadar icme sureniz var ama ne kadar erken içerseniz o kadar garanti hemen yarin alin bende 2 inci gunumde içmiştim
Survivor12 bir sorun olmaz bence yenisini ne zamandır kullanıyorsunuz
belosko27 bugün 6. Günüm
belosko27 Bende öyle düşündüm sonuçta diğerini hiç aksatmadan saati saatine kullandım burada hiç ara vermeden başladım ayni saatte aldım
Survivor12 bir sorun olmaz merak etmeyin👍
belosko27 inşallah canım sağol
Survivor12 bizimde bı tane kızımız var 2.5 yaşında bazen prezervatif bazende eşim geri çekiliyor çok şükür birşey olmadı ama olmayacağı anlamına gelmiyor 😂 eşime söylüyorum bak gider girer yumurtama bı çocuğumuz daha olur gülüyor çünkü ilk bebeğimizi yapmaya karar verdiğimizde boşaldıktsn sonra belimin altına yastık felan koyup bacaklarimi kaldiriyodum 🥳🥳😂
Baybymom 😄😄😄
Allah bağışlasın
Olacağı varsa bi damla girse bile olur kocam çocuk olsun istiyorda ben şuan istemiyorum daha küçük çünkü dünden beri içim içimi yiyor o kadar etkilendim ki rüyamda hamile oldugumu gördüm 🤣🤣
Survivor12 hakkınızda hayırlısı olsun canım 😊
Survivor12 canim pille danach almalisin