kizatasozu stoktayken 23e kadar düşmüştü şimdi başka satıcılarda daha pahalı 😂ama ayrıcal bütçem yok şuan maalesef

Mihrimahnur bende Dyson v15 s var senin dediğinin özleliği varmı benim kinde silme başlığı var

tazeann güzel mi şuan o stokta

tazeann yok ben silmesiz istiyorum canım ya submarine seninki peki memnunmusun silme özelliği nasol ıslak bırakıyormu yada diyelim cay döküldü cekiyormu onu yani bilmediğim için soruyorum

Mihrimahnur evet çok memnun gündelik silmeye çok iyi oluyor onun sayesinde yerlerde toz olmuyor yeride çok ıslak bırakmıyor çay ketçap meyve suyu vs vs herşeyi siliyor ben çok memnunum tek kötü yanı başlama düğmesine sürekli basman gerekiyor

lgrth para yok anacım hangimizde var valla zorla borcla bişeler oluyor zorlamayla

Mihrimahnur valla borçla olunca da zor oluyor kapatamıyoruz 😂 şuan kartın o kadar limiti olsa alırım ama bitti sıfırladık😂

lgrth ben 10 binliralik kumbara almışım dolunca parayla ne alsam diye düşünüyorum hergun 😅

Mihrimahnur bi arkadaşındakini dene bi kaç gün memnun kalmazsan dediğini alırsın yine

Mihrimahnur gelir bence ama benden tavsiye dyson kendi sitesinden al canım müşteri hizmetleri daha güzel ilgileniyorlar