basak23 kukulii87 sen isteksizsin galiba 😂 ya benim doğumdan sonra arttı isteğim önce hiç istemezdim bi görevmiş gibi gelirdi şimdi de kocamda tık yok hevesim kaçıyor bende istemiyorum
lgrth kukulii87 hamileliğe 😂😂😂 yani bir o istekli bir ben ama ben kışkırtınca içindeki duygular uyanıyor 😂
kukulii87 lgrth orası zaten öyle ben şunu merak ediyorum bazıları çok istekliyim falan diyor ya hani hergun mu var bu istekleri haftada max 2 3 ilişki olur zaten her seferinde onlar mı istiyor ha bide eşiyle ilişki yaşamış olmasına rağmen mast yapan var yoksa normal istek hepimiz de var canım @basak23
lgrth kukulii87 aynen dediğin gibi normal olan bende ki de 😂gece bayağı tutkulu olursa ertesi sabah canım yine istiyor falan diyorum bunu demem bile istek uyandırıyor ama nöbetli çalıştığı için o gün eline geçmiyor ertesi gün daha arzulu gelmiş oluyor 😂
basak23 kukulii87 ya bence o herkeste öyledir ben inanmıyorum hergün birlikte olup hep aynı zevki aldıklarına biraz da abartıyorlar bence burda mast farklı bi alışkanlık ben öyle düşünüyorum birlikte olmak ve onun verdiği tatmin farklı yani
kukulii87 basak23 işte bende onu söylüyorum herzmn aynı istek olması mümkün değil bazen 2 3 gün üst üste olur artık 3. Günde o zevki almam yani dediğin fibi abartılıyor
perimasali802_ kukulii87 yani istiyorum yanaşıyorum karşılık alıyorum yada eşim yanaşır yani içten gelen bir durum
kukulii87 perimasali802_ ne biliyim canım bazıları öyle bir konuşuyor ki sanırsın yürüyen libido bende merak ettim post açayım dedim ben normalim onlar biraz sisiriyor olabilirler 😅😅
perimasali802_ kukulii87 o zaman hiç yataktan çıkmamaları gerek 😄 Bazen hormanlar tavan yapınca hâliyle enerjide yükseliyor dediğim gibi birlikteliği isteyince bir kıvılcım yeter yani 😂 Normalsin merak etme sen 😂
belmuda kukulii87 çzorlamayla zor gb ama inkansız değil.ezelden böyleyim canımcım. Tavsiye ederm. Öyle değilmiş gb yapabilir eşin ama inan bana ÖYLE …✌️
kukulii87 perimasali802_ aynen öyle dedim acaba kocaları hiç istemiyorda bunlar mı hazırlanıp gidiyor her gece 😅😅