basak23 kukulii87 ya bence o herkeste öyledir ben inanmıyorum hergün birlikte olup hep aynı zevki aldıklarına biraz da abartıyorlar bence burda mast farklı bi alışkanlık ben öyle düşünüyorum birlikte olmak ve onun verdiği tatmin farklı yani
kukulii87 basak23 işte bende onu söylüyorum herzmn aynı istek olması mümkün değil bazen 2 3 gün üst üste olur artık 3. Günde o zevki almam yani dediğin fibi abartılıyor
perimasali802_ kukulii87 yani istiyorum yanaşıyorum karşılık alıyorum yada eşim yanaşır yani içten gelen bir durum
kukulii87 perimasali802_ ne biliyim canım bazıları öyle bir konuşuyor ki sanırsın yürüyen libido bende merak ettim post açayım dedim ben normalim onlar biraz sisiriyor olabilirler 😅😅
perimasali802_ kukulii87 o zaman hiç yataktan çıkmamaları gerek 😄 Bazen hormanlar tavan yapınca hâliyle enerjide yükseliyor dediğim gibi birlikteliği isteyince bir kıvılcım yeter yani 😂 Normalsin merak etme sen 😂
belmuda kukulii87 çzorlamayla zor gb ama inkansız değil.ezelden böyleyim canımcım. Tavsiye ederm. Öyle değilmiş gb yapabilir eşin ama inan bana ÖYLE …✌️
kukulii87 perimasali802_ aynen öyle dedim acaba kocaları hiç istemiyorda bunlar mı hazırlanıp gidiyor her gece 😅😅
lgrth kukulii87 aynen dediğin gibi normal olan bende ki de 😂gece bayağı tutkulu olursa ertesi sabah canım yine istiyor falan diyorum bunu demem bile istek uyandırıyor ama nöbetli çalıştığı için o gün eline geçmiyor ertesi gün daha arzulu gelmiş oluyor 😂
SuVeAtes kukulii87 Aktif olarak pompii öyle ki adam benden kaçacak hale geliyor bazen 🤣 adet olucam galiba sonunda inşallah inşallah diyim ilk şuanda duraksadik bekliyorum olmazsam atlayacagim üstüne 🤣 Eşimde aynı şekilde istekli ya o ya ben net ya dile getirir yada haraketlerimiz ile yansıtırız birbirimize
Elmasekeri kukulii87 ikimizde istekliyizdir genellikle Bende giderim o da gelir normalde hiç reddetmem ama bazı dönemlerim oluyor hiç istemiyorum içimden gelmiyor o da aynı şekilde ertesi gün yoğun olacaksa ve yorgun sa reddeder bende çok ısrar etmem bazen ama Hunlar çok olmuyor. 🫣 -
ikiprensesannes kukulii87 değişiyor bu aralar hiç olmasa da olur olsa da olur ama olmaması daha iyi gibi ☺️