kukulii87 perimasali802_ ne biliyim canım bazıları öyle bir konuşuyor ki sanırsın yürüyen libido bende merak ettim post açayım dedim ben normalim onlar biraz sisiriyor olabilirler 😅😅
perimasali802_ kukulii87 o zaman hiç yataktan çıkmamaları gerek 😄 Bazen hormanlar tavan yapınca hâliyle enerjide yükseliyor dediğim gibi birlikteliği isteyince bir kıvılcım yeter yani 😂 Normalsin merak etme sen 😂
belmuda kukulii87 çzorlamayla zor gb ama inkansız değil.ezelden böyleyim canımcım. Tavsiye ederm. Öyle değilmiş gb yapabilir eşin ama inan bana ÖYLE …✌️
kukulii87 perimasali802_ aynen öyle dedim acaba kocaları hiç istemiyorda bunlar mı hazırlanıp gidiyor her gece 😅😅
lgrth kukulii87 aynen dediğin gibi normal olan bende ki de 😂gece bayağı tutkulu olursa ertesi sabah canım yine istiyor falan diyorum bunu demem bile istek uyandırıyor ama nöbetli çalıştığı için o gün eline geçmiyor ertesi gün daha arzulu gelmiş oluyor 😂
SuVeAtes kukulii87 Aktif olarak pompii öyle ki adam benden kaçacak hale geliyor bazen 🤣 adet olucam galiba sonunda inşallah inşallah diyim ilk şuanda duraksadik bekliyorum olmazsam atlayacagim üstüne 🤣 Eşimde aynı şekilde istekli ya o ya ben net ya dile getirir yada haraketlerimiz ile yansıtırız birbirimize
Elmasekeri kukulii87 ikimizde istekliyizdir genellikle Bende giderim o da gelir normalde hiç reddetmem ama bazı dönemlerim oluyor hiç istemiyorum içimden gelmiyor o da aynı şekilde ertesi gün yoğun olacaksa ve yorgun sa reddeder bende çok ısrar etmem bazen ama Hunlar çok olmuyor. 🫣 -
ikiprensesannes kukulii87 değişiyor bu aralar hiç olmasa da olur olsa da olur ama olmaması daha iyi gibi ☺️
Artemis_ kukulii87 hep istekliyim canım yorgunluk hariç ikimizde öyleyiz kadın isterse zaten erkeği bi şekilde yola getiriyor ama tersi zor 😅😅