TombulHatun belmuda yani bu durumda yapılacak tek şey eşin de sen de numaralarını engelleyip varsa sosyal medyadan engelleyeceksiniz ve bir daha görüşmeyeceksiniz, kapına habersiz geldiğinde de açma kapını
belmuda TombulHatun Kanım dondu açarmıyım. Ben bebeğe üzülüyorum yaaa. :( Ama hiç sevmemişdin o kızı zaten.bu kadarını beklemezdim amaa😟
Bubenimoykumm belmuda Var böyle tipler dünyada. Uzak durmak lazım. Allah muhafaza etsin. Eşinin içinde de bi kırıntı varsa yoldan çıkarır Allah esirgesin
belmuda Bubenimoykumm Amin. 🙏 Yokyaa eşim benden çok daha katıdır bu tar şeylere. Çok pişman keşke tanışdırmasaydım dedi. Zaten çook uzun yıllar okuldan onlarda görüşmüyorlardı. En az 15 yıldr falan
belmuda belladonna Bana uzak cehenneme direk😫 Pislikler.içim aklım almıyo.daha ne duyabilirim gwtçekten blmiyrm
elisaa48 firdevskartal kim dedi bunu imam ağzını bile açmadı narinin konusu hakkında devlet memuru diye siz bunu nerden duydunuz acaba
firdevskartal elisaa48 noldu imam deyince bana çıkışcaktınız allahın adamı diye demi. Ahahah ensar vakfında 45 erkek çocuğa da tecavüz edenlerdi ve bir kereden bir şey olmaz diyende kadındı
elisaa48 perimasali802_ gerçekten mi ben bilmiyordum eğer öyleyse Allah ıslah etsin inşallah pislik herif imam olacak bide
perimasali802_ elisaa48 grup seks mi değilmi bilemem ama haberde oyle soylendi İmamlik gibi güzel bir mesleği böyle bir konuya dahil olması ufff
elisaa48 firdevskartal hayır çıkışmiyacaktim o kadar takip etmemem rağmen narin konusunu imam hakkında öyle bir şey duymadım diye sorumu sordum sadece