Merhaba
Bu gün eşimin çocukluk arkadaşı ile alakalı nutkum tutulacak derecede (bana göre) bi şey öğrendim😳
Bundan bir ay önce bütün okul ark. Ları eşler ve hanımları tanışma babında toplandık kahvaltıya gittik çay kahve v.s güzel geçti daha sonrasında kafama eşlerinden arkadaş olarak takılabileceğim 2 bayan uydu. Okey onlarla görüşmeye devam ettim ama görüşmek istemediğim bi ark. Karısı sürekli beni arıyo yazıyo görüntüllü arıyooor.
Bi kaç kezde ( habersiz kapıma geldi )2 semt uzakta oturuyorlar.neyse ben iyice irite oldm.
Görüşmek istemiyorum ama kadın musallat oldu resmen bana neyse bu 5,6 gündür artık rahatladım yazıp aramıyoo falan. Bu gün eşim ne dese beğenirsnz.
Bunlar bayaaaa bayaa rahat arkadaşlar atıyorum elinize alkolunuzü v. S alsanız gitseniz yada alem yapmaya falan müsaitler. Hadi buraya kadar bile normal karşılayabilirim belki ama işin en cıncıklı yeri bu evli ve bir bebekleri olan şahıslar (grup sex) meraklılarıymış. Eşime kızdım yemin etti bilsem tanışdırmazdım haberim yokdu banada bu gün x arkadaşım söyledi dedi.
😵💫😵💫🤔🥲🥲