xyzem Bubenimoykumm yani evi yeni Aslında ama belli bi takipçiye kadar fazla belli olmayım dedim rezil olmakta var hshdj
Bubenimoykumm xyzem takipçisi az olan sayfalara bak mesela büyümek için hemen hepsi aynı şeyleri paylaşıyorlar birbirleri arasında paslaşıyolar. Watsap grupları oluyo samimiyeti ilerletince.
perimasali802_ xyzem tabikide canim 💐 Yapabilirsen yap valla zaten bu da zamanda bir meslek gibi olmuş
xyzem perimasali802_ valla her meslek zor bi yere tutunmak lazım dedim KPSS ye vereceğim emeği 2 senede buraya versem belki bişey olur nasip
Artemis_ xyzem senelerdir instagram içerik üreticisiyim bir kazancım olmadı YouTube hesabı açtım ordan düzenli gelir elde ediyorum denemenizi tavsiye ederim
xyzem Artemis_ ya ürettiğiniz içerik neydi tam olarak Bu sosyal medya uzmanlarını takip ettim bayağı çoğunun dediği reklam kendiliğinden gelmez sponsor bulmanız gerekiyor siz arayın felan diyorlar denediniz mi o şekilde
Artemis_ xyzem aradım canım ajansa bile kaydoldum ama para gelmiyor yani bazen ürün geliyor o da ben sorarsam dilenci gibi hissediyorum en iyisi YouTube dedim en azından dolar üzerinden alıyorum kimseye de eyvallhım olmuyor
perimasali802_ xyzem inşallah canım benim 💕 Rabbim gönlünden geçeni kabul etsin 🤲 Zor valla geçim çok sıkıntı olmuş
xyzem Artemis_ YouTube de işler nasıl dönüyor abone kaç olmalı beğeni önemli vs biraz bahsedebilir misiniz peki
Artemis_ xyzem 1000 abone 4000 dakika izlenme aldığında kanal açılıyor ve izlenme üzerinden para geliyor canım dolar üzerinden yatıyor kanal açıldıktan sonra ne izlenirse para öyle düşün
rouge_ xyzem bende düsünüyordum ama bir türlü başlayamadım sana basarılar diliyorm önemli olan adım atmak bence bende istek var da bir hareket yok
xyzem rouge_ sen kesinlikle kişisel bakımda güzel işler başarırsın mesela öyle bi konuda sermaye ve bilgi birikimi gerekli herkesin yapamayacağı bir durum
rouge_ xyzem sende güzel işler basarırsın dene bir zarar gelmez ya benim yapabilecek vaktim yok sanırım yoksa keyfi böyle bir işe girmek isterdim destekçiniz 💪