• Öneri
  • Kızlar fikrinize ihtiyacım var Help!

xyzem inşallah canım benim 💕
Rabbim gönlünden geçeni kabul etsin 🤲
Zor valla geçim çok sıkıntı olmuş

xyzem takipçisi az olan sayfalara bak mesela büyümek için hemen hepsi aynı şeyleri paylaşıyorlar birbirleri arasında paslaşıyolar. Watsap grupları oluyo samimiyeti ilerletince.

xyzem aradım canım ajansa bile kaydoldum ama para gelmiyor yani bazen ürün geliyor o da ben sorarsam dilenci gibi hissediyorum en iyisi YouTube dedim en azından dolar üzerinden alıyorum kimseye de eyvallhım olmuyor

Artemis_ ikisini aynı anda götürmek nasıl fikir birde içeriğiniz ney kombin mi

Artemis_ YouTube de işler nasıl dönüyor abone kaç olmalı beğeni önemli vs biraz bahsedebilir misiniz peki

xyzem bende düsünüyordum ama bir türlü başlayamadım sana basarılar diliyorm önemli olan adım atmak bence bende istek var da bir hareket yok

rouge_ sen kesinlikle kişisel bakımda güzel işler başarırsın mesela öyle bi konuda sermaye ve bilgi birikimi gerekli herkesin yapamayacağı bir durum

xyzem sende güzel işler basarırsın dene bir zarar gelmez ya benim yapabilecek vaktim yok sanırım yoksa keyfi böyle bir işe girmek isterdim destekçiniz 💪

rouge_ bende de vakitten bol bişey yok ama sektör felfena rekabet kıyasıya 😂

xyzem hahahaha farklı biseyler yapmaya calıs ve pes etme genelde her basarıya ulasan aynı seyi söylüyor kac kere denedik diyorlar pes etmeyeceksin

xyzem Başarırsın bizde abonen oluruz yuksektiriz seni inşallah kadın kadının dostudur🫂♥️

xyzem 1000 abone 4000 dakika izlenme aldığında kanal açılıyor ve izlenme üzerinden para geliyor canım dolar üzerinden yatıyor kanal açıldıktan sonra ne izlenirse para öyle düşün

rouge_ ay aynen en önemlisi istikrar azcık gözüm korktu biraz daha motive olayım ben aslında sosyal medyayı kapatıp sabit ve sevdiğim işte huzurla çalışıp ilerlemek kafasında birisiydim ama hem bulunduğum şehir küçük hem de maalesef mesleğim yok hiç çalışmadım aile kaynaklı bizde günahta bişeyler başarıp ben de işe yarıyorum duygusunu hissetmem lazım

Smartlady ya canımsın ne kadar tatlı kadınlar var burada 💐

Artemis_ yani izlenme sayısına göre mi dakika başına mı