Herkese merhaba bu soruyu sormak için yeni katıldım aranıza. Sorum şu şekilde eşimle 1.5 yıldır evliyiz herhangi bir sorunumuz yoktu aramızda en azından ben öyle zannediyordum. 2 gün önce kendisi akşam yemeğinde benim hiç cinsellik istemediğimi kendisi yaklaşınca da reddettiğimi bunun evliliğimiz için iyi olmadığını ifade etti. O anda bir şey diyemedim bebeğim 8 aylık emerek uyuyor onun yorgunluğu olduğunu hormonlarımın normale dönmediğini ve ev işlerinden dolayı çok yorgun olduğumu söyledim. 2 gündür bu konuyla alakalı düşünüyorum. Kendisi beni her zaman sevdiğini söyler ama maalesef çok ilgisiz. Benimle ve bebeğimizle asla ilgilenmez sadece sofrayı hazırlarken bebeği tutar günde toplamda yarım saat bakar en fazla. Duşa giderken bile yalvararak bırakıyorum bebeğimi. Yemek yedikten sonra da bilgisayarda oyun oynamaya başlıyor. Ve gece kendi istediği vakitte de yatıyor. Ve ben bebeğimle uyuyorum kendisi ayrı yatıyor. Çocuk sesinden uyuyamadığı için. Eşim biraz kolay sinirlenen biridir o yüzden her gün ufak da olsa bi tartışmamız olur. Bütün bunlar olunca ben de ilişkimizi sorgulamaya başladım. Her zaman alttan alan taraf olmak ve sonunda suçlu bulunmak gerçekten beni yoruyor bu da uzaklaşmaya sebep oluyor diye düşünüyorum. Sizce ben mi abartıyorum ya da eşimle nasıl konuşabilirim bu konuyu tavsiyelerinizi bekliyorum
İlgisizlik ve eşim
Üzücü. Çocuk ikinizin neden duşa bile yalvararak giriyosunuz . Olması gereken sizinle eşit oranda bakması eşim calıyo sabah erken gidiyo işe bebek sabaha kadar uyandıkca eşim mamasını içip uyutup sabahta işe gider sen gün boyu bakıp yoruluyosun zaten der duş vs zaten zoraki durumlar bakması gerekli çünkü ikinizin bebeği oyun oynamaya vakti varsa bebeğede bakabilir..
hhhh abartan sen değil kocan ne demek hem yardımcı olmuyacak hemde beyimiz cinsellikten geri kalmak istemiyor pardon da sen kadın olarak nesin yani bırak birazda kendisi sorgulasin yorgunluğun yetmiyor bide söylediklerini kafana takıp suçluluk duygusu hissedeceksin hey Allahım ya yapma bunu kendine bidaha konuyu açarsa ne zaman sana destek olması gerektiğini anlarsa o zaman beklentileri de olsun erkeklere basit gibi gelen o bebek büyütme süreci aslında bizi ne kadar yıpratıyor bunu sadece biz kadınlar bilebiliriz ve şöyle de bişey var toplum olarak mevcut olan Bir saçmalık var yorgunum dediğin zaman hemen abartıyorsun falan kafasına sokuyorlar böyle düşünmen de doğal ne yazık ki ama abartan sen değilsin düşünme öyle 😿
ikiprensesannes ben ona olan sevgimden dolayı ilgisizliğini görmezden geliyorum çocuk hasta olduğunda bile sabahlara kadar yalnız baktım beni takdir etmesini beklerken bu şekilde suçlanmak baya üzdü beni. Çok teşekkür ederim cevabınız için
hhhh taktiri yanlış insandan bekliyorsun ne yazık ki inşallah kıymetini anlayacaktır 🥰💐
hhhh burda dile getirdiniz gibi eşinizle de konuşun, düşüncelerinizi buraya açıkça yazmışsınız gayet net şeyler, bilgisayarda zaman geçirmek yerine bizimle iletişimde olsan, bana destek olsan, yükümü hafifletsen bende sana karşılıklı olarak daha az yorgun ve istediğin şekilde gelebilirim diyebilirsiniz
İlişki olmayınca erkekler ilgisiz oluyor ama kendi de çabalicak.belli bir saat verin ona bilgisayarı şu saatte birakacaksin asla ayrı yatmayacaksin gibi. Rahatlığa alistirmayin
hhhh ayy siz de benim gibisiniz, bebeğim 1,5 yaşına girdi ama biz ayda sadece 1 defa ilişkiye gireriz eşim ne zaman isterse rahatlatırım ama ilişkiye girmek işkence gibi geliyo zevk almadığım için sanırım yapmak istemiyorum bide hamile kalmaktan korktuğum için uzak duruyorum hep 🥲
hhhh hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz diyebilirim ben de bebeğime tek başıma bakıyorum yakınımda kimsem yok ev işleri bebek derken artık gece olunca hemen yatmak uyumak istiyorum cinsellik aklıma bile gelmiyor diyebilirim eşimde senin ki kadar değil ama ilgisiz ve bunu kabul etmiyor ben bunları anlatıyorum da bu kadar işim gücüm var bi destek olsan yardımcı olsan anca kendini haklı görüp söylenir artık ben de takmıyorum banane bana yardım etsin ilgiyi haketsin yoksa söylensin söylensin dursun geçen de buna benzer bi post açılmamıştı ordaki yorumları okuyunca bunu idrak edebildim ben de yoksa kendimi suçlayıp duruyordum
hhhh sizi o kadar iyi anlıyorum kii bütün erkekler mi böyle olur yaa tabii aramızda eşleri yapan ilgilen hanımlar vardır yapan erkekleri tenzih ederim ama o kadar kaba kii şu erkek milleti bir öğrenmişler ben çalışıyorum yaa siz çalışıyoruz da bu kadınlar ne yapıyor evde akşama kadar bebelerle yetmez miş gibi yemek ütü bulaşık derle topla katla misafir iş bunların hangisini görüyor bu erkekler yaaa aynı benim eşimde öyle işten gelir yemek yer mutfağı topalyanankadar 2 dk tutamaz gel gel durmuyor yaa bende nasıl duruyor Birşey söyle hemen bağırma kızma bahane hazır bitmez bu ev hanımlarının çilesi derdi 😞 diğer konuya gelince cinsellik konusu ev çocuk iş derken insan kendine vakit ayıramıyor bide beyefendilerin ne söylemleri ne şeyleri bitiyor tabi onlara ne var hiç birşey yok cinselliğe gelene kadar kadın bitmiş oluyor bende anlamak dinlemek yok empati yapmak yok kadından kadının duygu ve düşüncelerini anlamak yok hep bekle hep işte kadından kadın olmak çok zor çok 😞😞
hhhh eşinize yalvarmayın çocuğunuza bakmak zorunda sen de kendine zaman ayırmak zorundasın. Üstelik çocuk sesine de katlanmak zorunda kusura bakmasın da sen tek başına yapmadın. Onun da seveceği bir film izleyerek denemelisin. Mesela bir kahve veya cips kola hazırlayıp hadi film izleyelim diyip onu sanal alemden koparmayı deneyebilirsin