• Gündem
  • 2025 doğum paraları uçuştaa...✈😄

Biyiklim başvuru yapmaları gerekiyor yine de 2025 sonrası doğum yapanları devlet takip etmiyor ya gidecen ayağına başvuru yapcan öyle alınıyor 2 kuruş

TombulHatun masrafı da geçtim gece uykusuzluğu da yanında bedava herhalde onun da bi yardımı var mıdır acaba sırf çocuk yapalım diye buna bile bulurlar yardım

Zaten devletin bi oramıza karışmadığı kalmıştı o da oldu tam oldu.

ayazz tüm annelere bağlasın emekli maaşı 😂

• Düzenlendi

TombulHatun maaş kaç gayme olcak ona göre çocuk sayısını arttırırız 😄

TombulHatun 4 aylık oğlum var yaşına deysin patlatiyok bi tane daha 😄😄😄

ayazz maşallah 4 yaşına girecek kızım 2. Yok 😂😂

ayazz Allah bağışlasın iki.tane var en az bir 10 sene düşünmüyorum yapanlara başarılar diliyorum 😁

ayazz aman yok 1 tane canıma yetti milyarlar verseler yeter gari Bakırköy e varacağz

Eskobar hahaha o da var ya bende bunu en son söylediğim Zaman hamile kalmıştım ama Kurban olduğum Allah affetsin bu sefer aşırı ciddiyim 😂😂

Eskobar Hiçbir korunma yöntemine de güven kalmadı 😁 bizde hap ile geri çekilme ile korunuyoruz o kadar kasmıyorum ben olursa olacak yani yapabilecek birşey yok ama Kurban olduğum Allah olmayanlara versin benimkiler büyüsün 🥰

ikiprensesannes ne hap ne przrvtf geri çekilme ile korunuyoruz her ay adet döngüsünü takip etmekten insan bi tuhaf oluyor artık bu ay kendimi iyi hissetmiyorum 2 defa lekelenmem oldu 1 haftadır kasik ağrısı mide bulantisi var adete son 6 gün Rabbim olmayanlara versin eşim de bende simdi istemiyoruz oğlumuz 4 aylık dün yine ilişkiye girdik sanki içine boşaldım dedi sonra da yok yok dedi ben bu gidişle 2. Ye hamile kalırım gibi geliyor😄😄

ayazz Allah bağışlasın 🥰 ahhaha bana da öyle geldi 😂