aynoluyonoluyo Eskobar ay gerçekten haklısın. Zaten biz nadir birlikte oluyoruz daha önceki postlarımı da okursan görürsün zaten. Şimdi olmasın desem yada bağlat desem hepten yanaşmicak🤦♀️bilemiyorum bakalım
yaren41 Bende aynı şeyleri yaşadım ikinci haftada erken gebelik testi yaptım ve hamile olduğum ortaya çıktı ama bilmiyorum beklenen lazım biraz
aynoluyonoluyo Medusa acaba erken gebelikte testi yapsam cıkarmı 6 gün önceye kadar gösterenler var ya
hh56 aynoluyonoluyo valla ben 2.5 aydır regl olmuyordum gittim hepsi negatif çıktı testlerin iki gün önce de regl oldum direk sprail taktırdım bence bekle iki üç gün sonra tekrar yap bence ilkinde negatif çıktıysa yoktur bence
bittercikolataa aynoluyonoluyo o zaman ya spiral taktırcaksın yada eşin mecbur kondom kullancak geri çekilme hiç güvenilir değil ki
aynoluyonoluyo bittercikolataa aşkım aşırı adet kanaması olanlara takılmıyormuş doktorum takamayız sana dedi hem anemi var bende hemde adet kanamam çok fazla oluyor. Eşimide bir şekilde ikna edeceğim artık her ay bu stress çekilmiyor vallahi.
bittercikolataa aynoluyonoluyo hadi ya onu bilmiyordum bak sayende bende öğrenmiş oldum canım, ikna et bir şekilde eşini başka çare kalmıyor geriye. Bizde kondom kullanıyoruz