Merhaba kızlar 🤙
Şöyle baya oldu post yapmadım😊. Dedimki şimdi herkes kendi mesleğiyle yada bildiği çok bilinmeyen bilgileri bu post altına toplayalım.

Ben bayan kuaförüyüm mesela

Küçük bir bilgi elektiriklenen kuru saçlara sahip hanımlar için özellikle duş sonrası saçınızın suyunu havlu ile aldıktan sonra havluda bekletmeyin.kurulayıp tarayıp penye tişört örneğin yarım saat bekletirseniz en az. 1 aya ortalama elektiriklenmenin büyük oranda azaldığını görebilirsiniz 🤌🏼

belmuda güzel konu olmuş umarım güzel bilgiler gelir her şeyden öğreniriz🙂🙂

Bir tane daha yazayım 🙃

Saçları çok hızlı uzamayan hanımlar bahar ayında 4 parmak kadar en azından kesim yaptırın saçlarınıza normalden daha hızlı uzadığını göreceksiniz🤞

lgrth
          Evet konu güzel umarım katılım bol olur 😊🙃

lgrth
            Boş durma canım sende yqzabilirsin içeriğin varsa ✌️🪷🤗

belmuda benim içerik güncele pek yaramaz bir de çalışma hayatım olmadığı için bilgilerim taze değil maalesef 🥲

lgrth
                Post canlansın istiyorsan kaos yaratmak lazım aslında naapsak 😃😃😃😃

belmuda var mı aklında birşeyler ben o kadar beceremem 😂

belmuda kuaför bilgilerini post atabilirsin ağda bakım makyaj vs 👏😊 genel olarak çok güzel olur bence

lgrth
                      Aklımda çook şey var ama zaman yok malesef 😃😃
                      Sonra sebep olmak istemiyorum. Askı doluyo ortalık 😫😃

mca
                        Ama ben hepimizin meziyetlerini görmek isterim öyle olsa sayfa açmak daha cazip gb 😊✌️

belmuda ben lise matematik öğretmeniyim. İlerde çocuğunuzun matematikten sorun yaşamasını istemiyorsanız ilkokul temelini sağlam oluşmasına önem verin. İlkokul öğretmenini sevmesi illerdeki derslere olan ilgisini önemli ölçüde etkiliyor☺️

etoile
                          Çok teşekkür ederim hocam saygı duydum.

Çok kaliteli bir bilgi 🥰