😂😂😂 adam patlamıs esimle benimde ona yakin bisy oldu 40m cikana kadar maglum olmuyo40m cikar cikmaz cocukda sansa uyudu uuhuuu😂
En unutamadiginiz sex aniniz
Sexysempanze kocandadır kocanda onun yapacağı varmış 🔥
Sexysempanze bi 3 ay önce mi neydi sanırım. Eşim yatağa attı beni deli gibi sevişiyoruz. Tuttu bacaklarımdan çekti yatağın ucuna doğru beni. Amımı yalamaya başladı ama öyle böyle değil. Deli gibi dakikalarca yaladı titreyerek boşaldım zorla ittim adamın kafasını yalayıp yuttu. Sonra domalttı bir güzel de öyle becerdi. Vallahi kaç ay oldu o günkü seksi asla unutamıyorum. Ondan 2 gün önce de 69 yapmıştık yine ağzına boşalmıştım amımı yalarken. Bir daha da o şekilde sekse vakit olmadı malesef. 😂
Biarkadasabakicaktim patladiki ne patlama.
İlkkez boyke birşey yasadim guzeldi tabi 🙈
Delimiyimneyim64 😂😂😂
Onun hep yapacagi var da su bebe bir rahat dursaa binayi atese vericek adama. 😂😂
Sexysempanze bebeler zamanında uyusa ah neler olacakta 🤣
Antisosyalmom ne guzel ya keske hep vaktimiz olsa boyle
Biz eskiden cok atesliydik nerde olursa olsun ya sevisir yada dokunarak azdirdik birbirimizi
Ama hamilelik dogum vs derken bir isteksizlik oldu bende. Sukur ki burasi varda hayatimiz şenlendi.
Adama 2 kas goz yapiyorum hemen hazirlaniyor 😂😂
Delimiyimneyim64 biz ne zaman kocamla birseyler yapmaya kalksak oglum yatakda.kafasini kaldirip bize bakiyor.
Gozunun icine bakiyorumm annemmm nolurrrr uyyy yavrummmm diyee 😂😂
Sexysempanze kız biz de öyle tüm gece sevişirdik kızımızdan önce arabada hep oral yapardım elbise ya da etek giydiğim de hep yolda ellerdi beni. Duşa girdiğim an yanıma gelirdi. Vallahi özlüyorum o günleri hele alkollü olmayalım iyice azardım ben. Ateş basar beni alkol kullanınca soyunurum hemen 😂 ama şimdi duş almak zor geliyor ondan isteksiz oluyorum. Bir de sürekli ya idrar yolu enfeksiyonu ya da mantar oluyorum.
Antisosyalmom ahh ahh eskilerrr keske o gunleri doya doya yaşasaydık diyorum esime.
Simdi eli elime degse icimde birseyler kopuyor.
Bebem sagolsun
Sexysempanze ay bende öyle. Dün çok istekliydim kızım geç uyudu zor geldi o saatten sonra. Ama bu gece dayanamam artık geçte olsa olacak 😂
Sexysempanze hahahah biz başka odaya geçiyoruz nolur nolmaz bizimki ayaklı çünkü kalkıp geliyor kameradan takip ediyoruz 😂😂
Antisosyalmom bende dun öyleydim.
Esim gececi onu bekledim birde mesaiye kalmis bende yattim uyudum kismet bugune bakalim
Delimiyimneyim64 siz bayagi teskilati kurmussunuz.
Bizde baska odaya geciyoruz ama kapidan cikarken oglum hemen kafayi kaldırıyor
Sexysempanze kaç aylık canım
Sexysempanze ay inşallah ikimiz içinde iyi bir gece olur ☺️
Delimiyimneyim64 9 aylik canim
Birde dis cikartiyor artik uyusa sukur edicem
Antisosyalmom insallah canim
Valla tadi damagimda kaldi. Sabahda gelse bekliycem adamı 😂😂
Sexysempanze kız bende öyle kafaya koydum bugün yoksa yarın erir akarım. Aklıma geldikçe mahvoluyorum bugün. Duş alcam geç kalma ahshsjsk yazdım 😂 fikifki ooo yazmış 😂
Sexysempanze aa o aylar lok zor 1 buçuk yaşından sonra filan pek uyanmaz artık geceleri benimki de geç uyuyor sabah erken kalkıyor 22 aylık