Merhaba. Bende prolaktin yüksekliği var. Hamile kalamıyorum. 3 ay evliyim. 2 ay korundum bu ay korunmadım yumurtlama gününde olduk . Amma hamile kalamadım. Reglom gecikiyor. Test yaptım negatif çıktı. Ama dizlerimde ve böbrek yanımda ağrı var . Başım da gicelleniyor
Foktorum dostinex yazdı. Bilemiyorum hamile kaldımmı kalmadımmı

mohbaliyeva sen bile bilmezken …
    Müneccime falanmı gitsen
    Zor biliyorum ama az sabır bü yüzden bi doktora görünebilirsinki prolaktin yüksek diyorsun adet düzensizliği gayet normal

Biliyorum doktora gitmeyi sadece doktor söyledi bekle. Hamile diyilsen eğer düfastin içersin adet olursun adetin 3cü günü gelirsin

mohbaliyeva dostinex içerken hamile kalmanız pek mümkün değil çünkü o ilaç çok fazla hormon içeren bi ilaç olduğunu duymuştum bi tanıdığımda kullanıyor doktor bu ilacı içerken korun demiş hatta tam tedavin bitince hamile kalırsın demiş

mohbaliyeva daha 1 ay denemişsin tediirgin olmak için çok erken bence

mohbaliyeva bende prolaktin yüksekliği ile yaklaşık iki senedir tedavi görüyorum yani değeriniz kaç o değer yüksek olunca engel oluyor hamileliğe benim sun 15 e düştü değerim belki bundan sonra kalabilirim yani prolaktin değeriniz önemli

biraztakilcam ya bence bu doktordan doktora değişiyor benim doktor da sunan degerin normale dönüyor bu ilacı kullanırken de hamile kalabilirsin hamile olduğunu öğrendiğin an bırak dedi mesela