igze0101 Baybymom sürekli tuvaletin varmış gibi hissediyorsun evet açıyor birkaç gün illa yaşamak istiyorsan deneyimle
Deleted4 Bade1 valla böyle gidersen linç yapiyom sanarsin ama ortam dışı kalırsın ben soyleyim sana. Sonra vay efendim ben de sizden olmak istiyorm falan yok😂
Canemin_1 Kızlar kocamızın altına yatarkende hesap verelim mi . Hamileyken bizde bir kac defa mecbur analdan yaptık napayım kocamin canı isteyince başka birine mi göndereyim . Bizde biliyoruz günah
Tubi Canemin_1 Hak yolu varken bok yolunu istemek niye oyle kocanın götüne tekmeyi basarım hamile olacam baskasina gitmesin diye de arkadan yaptiricam öyle adam gidecekse siktirsin gitsin..
Naberbenz Canemin_1 hamilesiniz diye anal mı yaptı yazık kocam bana böyle davransa başka kadına gitmesin diye anal yaptıracaksam bu dünyada benim ne kıymetim var mal gibi
Bade1 Deleted4 ayy gerçekten bu kdr mı ciddiye alıyorsunuz bu programı 😏 merak etme cnm o kdr çok sevenim var ki burdaki bacıların sevgisine ihtiyacım yok💁🏼♀️
Naberbenz Deleted4 üff seninde kendi fikrin zikrin olsun be kızım herkese onay veriyon herşey sana doğru geliyo nasıl akıl yarebbi
Sonsuz_ Deleted4 boş konuşma be çok mantıklı bişeye onay veriyormuş gibi bunun için aldatan defolsun gitsin kendinizi köpek gibi kullandırtmayın
Panda Bade1 Kuyruğumuz yok nereye basıcaksın 😄yok yani sizin gibilerin yazdıkları yorumlar çokta tıınnn kendini yorma hadi baayyy
Sexysempanze Meryemali ameliyat canim 🤦 Esime diyorum bi g…tumu acmadigim kaldi diye Ama amelyatda kesin cozum degil gibi. Kabiz olmamaya dikkat ediyorum
Annesivekizi Baybymom burda mı kidste mi okudum bilmiyorum ama kadının biri bir kere yaptırmış yıllardır akıntı oluyo doktora da gidemiyorum utançtan diyodu. Günahı ayrı zaten haram. Sen bilirsin ama hiç yanaşma bence
Baybymom Annesivekizi ya ciddi misin yok tatlım izin vermem yaptırmam kesinlikle kuşum yetsin bı zahmet kocama😄
AryasMommy Baybymom evlenmeden once bir kere denemistik esimle, girmesiyle cikmasi bir oldu inanilmaz bir agriydi ama bazi insanlar zevk alir bende anlamadim😅