successfulwoman aynen hoşbuldum aşkım bidaha hiçkimse hakkında yorum yapmam tövbe
Şükür kavuşturana
Bahtsizbedevi_ geçmiş olsun canım salgın var yine ya 🥺
perimasali802_ saol aşkım aynen salgın var bide hatayda salgının ana sebebi şantiyeler ve konteyner kentler 🥹
Bahtsizbedevi_ kız sen niye sürekli askı yiyorsun 🤣
lgrth aşko valla bende anlamadım askımın günü bittiğin gün tekrar askı yedim bugün bitti süresi postu sabote etmekten vermişler askıyı öyle yazıyodu bidaha kimse hakkında yorum yapmam tövbe 🤣🤣
Bahtsizbedevi_ Allah Allah kimi sabote ettin ki neyse 🤣
lgrth valla bende bilmiyom neyse başkası hakkında yorumlara kapalıyım 🤐
Bahtsizbedevi_ yokken 6.yı yapmadın demi 🤣
Bahtsizbedevi_ geçmiş olsun canım
lgrth yok yok yapmadım reglm yeni dün bitti 🤣🤣
elisaa48 saol kuzum
Bahtsizbedevi_ canım sen nerelerdesin, gözüm seni aradı valla özlettin kendini☺️ bu askıları da hep sana veriyorlar
- Düzenlendi
bittercikolataa valla aşkım sürekli askı yiyip duruyorum 2 haftadır hem rahatsızım hemde askı yediğim için yorumları okuyup çıkıyorum bende sizleri çook özledim 🤗sen nasılsın kuzum
- Düzenlendi
@ikiprensesannes bacımsu nerdesin sen 2 haftadır askı yediğim için yorum yapamıyodum sendemi askı yedin yoksa
Bahtsizbedevi_ çok geçmiş olsun canım salgın var dikkat et kendine, bizde ailecek grip olduk yeni iyileşiyoruz… ay napayim çocuklar uyusa diye bekliyom fikfik için küçük uyudu büyüğün uyumaya niyeti yok😃😃
bittercikolataa saol kuzum benim reglmde dün bitti bugünde eşimle küsüm sana bol fikfikler inşallah uyur büyüğüde ❤️🔥
Bahtsizbedevi_ tehlikeli döneme giriyon dikkat et 🤣
Bahtsizbedevi_ araya zaman girmiş barışınca acısını fena çıkarırsınız🔥😃 çok sağol aşkım
Bahtsizbedevi_ yok bebeğim askı bitti ama o askıdan sonra eski enerjimi asmışlar gibi 😅