• Cinsellik
  • Eşiniz ile tartıştığınız gün ilişki yaşadığınız oldu mu?

• Düzenlendi

Esiniz ile herhangi bi konu hakkinda tartistiniz akşam ya da gece oldu yatağa geçiş yapıldı kavgalı iken sikiş oluyor mu sizde de ? Sizce kavga olduğu gecelerde sikiş olmalı mı olmamalı mı

ayazz ben biraz inatçıyım eşimde öyle oyüzden bizde küsken olmaz ilişki bi kaç gün sonra önce konuşur gecede ilişki olur

ayazz bizim çok oldu öyle eşim öküz gibidir unutur anında herşeyi hiç bir şey olmamış gibi devam eder gelir yanıma ama ben napıyorum özür diletiririyorum yalvartiyorum öyle gönlümü rahat edip sonra onu gönlünü rahat ediyorum 🙄🤣🤣

ayazz aynen 😂 tabi bide para da alıyorum unutmuşum gönül alma harçlığı 🤣🤣

elisaa48 tövbe bak onu asla yapmam saygı duyarım ama yapmam

ayazz nişanlıyken kurban bayramında bi sebepten kavga etmiştik. Sonra bayram diye 2 mız bir yere gitmiştik ben omuz açık bir şey giymiştim. Sinirliyim ya onun sevmediği giyim tarzımla gitmiştim misafirliğe sonra dönüşte olan oldu 🤣

ayazz ben ağlarken daha çok azıyorumm aşırı hoşuma gidiyor öyle daha ateşli oluyor 😂😂😂

ayazz niye tövbe kız kötü bir şey değil ki 😂

ayazz yok tartışınca benim gözüm hiçbirşey görmüyor yanaştırmıyorum yanıma ama barışınca acısını çıkartıyoruz😃 eşim senin sinirlerini alma zamanım gelmiş diye yanıma yanaşıyor sonra gerisi geliyor zaten hooop pamuk gibi oluyorum🔥😃😃

ayazz kavga eder tartışır konuyu sonra anlaşırız çözeriz ondan sonra olursa olur 😀

ayazz kesinlikle daha ateşli oluyo hahshgs

ayazz tam postlarına yazacakken üslubun beni engelliyor😂
            Çok sert durduk yere bu tabirler

elisaa48 kocamla sevişecem sonra da para alcam dediğim gibi saygı duyuyorum ama kendimi ben şey gibi hissederim.
              Ben kocasına tapanlardanım. Yeterki sevişelim üstüne para veririm cinsten o hesap😄😄😄

Eskobar nasıl sert açıklar mısın merak ettim