kukulii87 perimasali802_ Tartıştığımız zaman çok söylenir dırdır eder diğer türlü razıyım çok şükür ha bide 2. Çocuk siye tutturmsaa 🤦♀️
lolopoo perimasali802_ içinden geçenleri söyleyememesi, kimseye karşı gelememesi özellikle ailesine ve sürekli telefonla ilgilenmek istemesi
Siyahbeyaz_ perimasali802_ trafikteyken çok küfür etmesi. 🤬 Yemek yerken televizyona dalması geç yemesi. 😑 Ailesinin evine gittiğimizde çok geç kalkması veya hiç kalkmaması 🫤
CoffeeLover perimasali802_ 📌aşırı rahattt ohhh amannn sakinle ne gerek var😁 📌arabasına aşırı düşkün kendininkini geçip benim kullandığımada karışıyor fıtık ediyor insanı 📌 alkol aldığında aşırı horluyor deli ediyor bu beni
Cicekliperde perimasali802_ Her şeyi ciddi bir şeymiş gibi uzun uzun cevaplaması Beyaz atlet tutkunu olması. Veeee en can alıcı nokta. Egoist olması
perimasali802_ Cicekliperde eşimde beyaz ayakkabı çok sever ya beyaz renk benim gözümde bir dağ gibi gözüküyor 😂
Tinnymom perimasali802_ 1:çok şiddetli seviyor(ısırıyor genelde) 2:telefona çok dalması 3:çok çoookkk odun olması (yontulmamış kalas 😅 Ama seviyorum ben bu adamı ya
lolopoo perimasali802_ çook hemee o yüzden 2 gündür konuşmuyoruz o kadar şey söylüyorum hiç bişe demiyo