Birincisi önceden derli toplu olan adam artık dağınık olmaya başladı ama çokta titiz dir yani nasil oluyor çözemedim 😂
Çok çabuk sinirlenmesi hiç sevmem
Bide şu kumalarima verdiği önem 😬
Yazin bakalım 😜
Birincisi önceden derli toplu olan adam artık dağınık olmaya başladı ama çokta titiz dir yani nasil oluyor çözemedim 😂
Çok çabuk sinirlenmesi hiç sevmem
Bide şu kumalarima verdiği önem 😬
Yazin bakalım 😜
Herşeyde bana suç bulabilmesi (her seferinde daha da ufkum açılıyor)
Burnunu karıştırmasından nefret ediyorum
Evdeyken bana çocuğuna vakit ayırması gerekirken telefonla onu bunu arayıp saatlerce görüntülü konuşması ve en sonunda çocuk durmayinca gene bana sarması 😫
perimasali802_
•Çok sinirli
•Dağınık
•Çok yemek seçiyor
perimasali802_ dagınık olması fazla merhametli olup kım denk gelırse para vermesi bide enerjik olmaması 🤣🤣
aşırı rahat çok hemde bir sorun olur mesela bana derki amann meloş hallederiz takma ya keyfine bak bende o iş😂😂
evin her yerinde kıyafetleri var ama tam tersi titizde 😂
vee saf olması çok sevdiği insanlara karşı 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
perimasali802_ çabuk sinirlenmesi 😑 bişey Danışacagim zaman da keyfin bilir demesine kıl oluyorum 🤧 bide ji kızlarından sonra papucumu dama atmasını hazmedemiyorum hala 😿😅
perimasali802_
bazen bir şeye sinir olunca hiç anlamaz dinlemez kendi doğrusu vardır çok sinir olurum aynı babası bu huyu🫥
Uçak korkusu gezmemize engel adam o kadar okumuş makine biliyo mühendis olmuş hala bu kafada oluşunu anlayamıyorum😶
Bir de dinlemez beni çoğunlukla götüyle dinliyo eminim dehb var bundan muhtemelen🤣
perimasali802_
trafikte sinirli olması
Bir kaç sevmediğim Hobisi
Başka da birşey yok heralde 😂
perimasali802_ Çok sigara içmesi her yerin kül duman kokmasi
Sürekli tornavida fln isteyip bişeyleri tamir etmesi
Her şeye ne gerek var demesi
Kıyafetlerine takıntılı olması elinden gelse donunu da ütületmesi
Bı ton giysisi var sürekli giyecek bişeyim yok deyip gidip giysi alması herşeyi de beğenerek alır ama giyince yok ya ben sevemedim bunda rahat değilim demesi
Sen üç tane dedin ama üç tane olduğunu kim söyledi 😂😂
perimasali802_ ilgisizliği, hiç bişeyi beğenmemesi, direkt kendisi ya
perimasali802_ Her halini ayrı seviyorum 😘
yesilisevdotunukoru en son daki yazina çok takıldım neden yani ya telefonu kafasına kirsana
bittercikolataa yemek konusunu bana da demeyin gina geldi artık 🥲
cano42_ bu biraz şikayet gibi geldi 😂
Enerjiyi sen ver
reziloldukbabaaaa ahahah 😂 belli herşey eşine kalsa hemen Hal olur
Melos hanım 😜
ikiprensesannes al bendende o kadar
Benim de papucum dama atıldı ya 🥺
perimasali802_ 😎
Patlamaya hazır bomba
Trafikte sinirli
Sigara içmesi
vahsikelebekk yükseklik korkusu ayrı bir dert ya
Ahaha 🤣 bazen gotunu durt belki ise yarar
TombulHatun vardır vardir 🤣
Kız bütün erkekler öyle eminim sinirli olmayan medeni olan kimin eşi var burda veya çevrede 😂
Sayılmaz bu anlat