• +18
  • Kızlar anall🌶️

gulce el kremi varsa onu kullanabilirsiniz. Sürüp yumuşamasını bekleyin, hatta mümkünse penis kalkmadan gir çık yaparsa daha kolay alışırsınız. Tam kalkmış hali ile bir zorlayabilir.

SuVeAtes siz yaptınız mı merak ediyorum nasıl bişi eşim çok istiyor

gulce anal sıkıntılı bir yer bol kaygan olması gerek birden değilde yavaş yavaş yapsan en azından caninda çok yanmaz

gulce Mecbur yoksa kalkmış hali ile can acısı daha fazla oluyor başlarda, yumuşatın o sıra gir çık yapsın eşiniz zaten gir çık yaparken kalkacak bu şekilde alışmış olursunuz sizde

gulce Evet yaptım aslında bizim Vajinal yaptığımız kadar zevkli değil ama ilişki hızlandıkça yumurtalıkları vajinana vurdukça zevk alıyorsun. Yani arkadan değilde bu dediğim kısım zevk veriyor insana

gulce yapmanızı tavsiye etmem hem aşırı acıyor hemder aşırıı zevk veriyor ona alışınca diğer türlü boşalamıyorsun bende öyle olmuştu zor bıraktım 😂

gulce kayganlaştırıcı jel ile yapın ilk başta acı oluyor ama sonrasında acımıyor fazla alışınca

Posta yazmak istediğim bi kaç hadise var😂
        Ladının birisi otobüste giderken zorla otobüsü durdurmuş hemde yerinde zıplayarak ishal oldum tutamıyorum diye şoför kadını benzinliğe bırakmış ne zamanki anal mevzusu duysam aklıma böyle şeyler geliyor Allah düşman başına vermesin

Eskobar 😁ay her zaman yapmıcan zaten her ilişkide değil 😂😂sonra tutamayiz totoyu Allah korusun

Eskobar 😆iki yıllık evliyim 5 kere anca olmuştur anal ondan kaslar fazla gevşemedi sürekli vermiyorum 😅

Eskobar 😅😂ayy Allah korusun kötü olur walla totomuzda tutamazsak sen hiç denemedin sanırım anal