Anal nasıl yapyonuz rahat girsin diye ne kullanılır bebek yağı olurmu 😂
Kızlar anall🌶️
gulce anal sıkıntılı bir yer bol kaygan olması gerek birden değilde yavaş yavaş yapsan en azından caninda çok yanmaz
gulce kayganlaştırıcı jel ile yapın ilk başta acı oluyor ama sonrasında acımıyor fazla alışınca
bisenakillisinzaten kaslar gevşiyor çünki girende çıkanda sorun olmuyor
Eskobar aynen😅 alışıyor insan
Posta yazmak istediğim bi kaç hadise var😂
Ladının birisi otobüste giderken zorla otobüsü durdurmuş hemde yerinde zıplayarak ishal oldum tutamıyorum diye şoför kadını benzinliğe bırakmış ne zamanki anal mevzusu duysam aklıma böyle şeyler geliyor Allah düşman başına vermesin
bisenakillisinzaten merak ediyorum kasları gevşeyen insanlar ne yapıyor penise bişey olmuyor ama sürekli zırtıl pırtıl popo zor olmalı😂
Eskobar 😁ay her zaman yapmıcan zaten her ilişkide değil 😂😂sonra tutamayiz totoyu Allah korusun
Eskobar 😆iki yıllık evliyim 5 kere anca olmuştur anal ondan kaslar fazla gevşemedi sürekli vermiyorum 😅
bisenakillisinzaten kızlık zarıda kastır ama bir kerede yırtılıyor😂
Tabi esnek popo kasları falan varsa bilemem ama sanmıyorum öyle olsa kaka durmaz popoda sanırım
bisenakillisinzaten bağsur falandamı olmadı
Herşey yolundamı
Eskobar 😅😂ayy Allah korusun kötü olur walla totomuzda tutamazsak sen hiç denemedin sanırım anal
Eskobar bağsur benim ilk doğumda oldu o zamana kadar yoktu normal doğum yapmıştım