• +18
  • Kızlar anall🌶️

gulce yapmanızı tavsiye etmem hem aşırı acıyor hemder aşırıı zevk veriyor ona alışınca diğer türlü boşalamıyorsun bende öyle olmuştu zor bıraktım 😂

gulce kayganlaştırıcı jel ile yapın ilk başta acı oluyor ama sonrasında acımıyor fazla alışınca

Posta yazmak istediğim bi kaç hadise var😂
    Ladının birisi otobüste giderken zorla otobüsü durdurmuş hemde yerinde zıplayarak ishal oldum tutamıyorum diye şoför kadını benzinliğe bırakmış ne zamanki anal mevzusu duysam aklıma böyle şeyler geliyor Allah düşman başına vermesin

Eskobar 😁ay her zaman yapmıcan zaten her ilişkide değil 😂😂sonra tutamayiz totoyu Allah korusun

Eskobar 😆iki yıllık evliyim 5 kere anca olmuştur anal ondan kaslar fazla gevşemedi sürekli vermiyorum 😅

Eskobar 😅😂ayy Allah korusun kötü olur walla totomuzda tutamazsak sen hiç denemedin sanırım anal

bisenakillisinzaten bana hamilelikten önce oldu ikincide daha fazlalaştı
            Kadın eziyet çeksin erkek keyfine baksın valla ben kendini kullandırtmak olarak görüyorum bunu benim fikrim bu belkide önyargılıyım bilmiyorum
            Yarın kadına bişey olsa erkek milleti

Eskobar 😏 doğru bu konuda haklısın erkek milletine giren çıkan yok ama sekste ihtiyaç olmuyor ki onsuzda 🙈