• +18
  • Kızlar anall🌶️

gulce bir kere denedim ama yok benlik değilmiş anın heyecanı diyelim🤭😂 zaten o gün olanla da hamile kaldım sonrası çok fena geçmeyen basur🫣

yzc42 ben müslümanım bana göre haram ama o inanmıyorsa hiçbişey olabilir bu konuya giremem ama sağlık açısından pek iyi şeyler olmuyor

gulce biz bi kere hiçbir şeysiz denedik de baya kötü oldum hatta ondan sonra eşim bikaç defa teklif etti ben gel seninkine Sokalım bi güzel oluyor mu olmuyor mu görürsün dedim daha bahsetmiyor. Bazen tam oraya yöneliyor uyarıyorum

Yazılanlara şok oluyorum bi insan sağlığını bozacak birşeyi nasıl tavsiye eder.Yok şunu sür yok bunu sür:)herkesin kaslari bir değil gevşedimi bir daha toparlayamazsin (günah boyutunu kalmıyorum herkes Müslüman olmayabilir)…Bazen bu postayı erkekler mi atıyor diye düşünüyorum

gulce masaj yağları var kayganlastirici jel almıştım onlar iti geliyor cnm

gulce en iyisi duşta oluyor canım az acılı az ağrılı duş dışında bebek yağı iyi olur

Önermem ama yapmak istersen bence aç karnına yap kayganlaştırıcı kullana bilirsiniz ilk olacağı için acılı olacaktır acele etmeyin yavaş yavaş yapın ilk girişte tuvaletiniz gele bilir normal oda

gulce en iyi kayganlaştırıcı sen orgazm olurken salgiladığın sıvı 👌
    üzerine tanımam hem kolay kolay kurumuyor hem doğal. Hemde sen orgazm olduğun için rahatlamış oluyorsun zor olmuyor ilk giriş