Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.

Kızlar anall🌶️

Elmasekeri

gulce en iyi kayganlaştırıcı sen orgazm olurken salgiladığın sıvı 👌
üzerine tanımam hem kolay kolay kurumuyor hem doğal. Hemde sen orgazm olduğun için rahatlamış oluyorsun zor olmuyor ilk giriş

incinmissindedi

Elmasekeri ben spremi kayganlaştırıcı olarak kullanıyorum 😅

incinmissindedi

ayazz 😂😂 korktu demekki

Elmasekeri

incinmissindedi 😅😅o da iyiymiş ama çık riskli yaa
Bide konforlu olmaz sanki

elbetbirgun

gulce siz bilirsiniz ama hak yolu var iken b.k yolu neden artı eşinize zararı olur mu bilmem ama sonrası sizin için zor olabilir bir zevk uğruna hemde helal olmayan bir şey için sağlığınızdan olmayın

incinmissindedi

Elmasekeri kız hamile kaldım zaten risk ortadan kalktı dogumdan sonra başka bi korunma yöntemi bulmak lazım 😂😂

Elmasekeri

incinmissindedi 😂😂😂ateşle oynarsan yanarsın işteee😅😅

olcay

pri ön varken ardan yapmak ne hemi günah hemi salık için yaa asla yapmadım eşimde istemedi dikenine getirmez cnmm

nutellaaaaa

Biber emojisine bir güldüm .d.d.d

incinmissindedi

Elmasekeri haha yandım vala 😅😅

asena_hatunn

gulce 🤮🤮

basakhslr

incinmissindedi alışınca o kadar da yakmıyor ya😅😅😅

asena_hatunn

basakhslr illerde sıçma sorunu yaşarsınız. Tutamazsiniz.

incinmissindedi

basakhslr arkadan mı biz yapmıyoruz onu. Ben hamile kaldım diye yandım dedim 😂😂

basakhslr

asena_hatunn ben sürekli oradan ilişki yaşamıyorum çok çok nadir eşim alkollü olduğu zaman genelde ama sağlık açısından zararlı evet biliyorum o yüzden izin vermiyorum pek 😅

burjuva

Kız başlıkta niye biber resmi var kafamda deli sorular djdjdj

asena_hatunn

burjuva biber sokuyor ndbdnnd

u_eyvazova

Anal olurken bağırsak temizleniyormu? Kakaş olurmu penis? Hep isteriz ama bunu düşündüyümden hep erteledik.

ebruozym

gulce birkaç gün önce yaptık bebek yağı kullandırttım acı hissettim ama ben zevk almadım eşim zevk aldı Birdahaa olmuycak dedim ilk ve sondu 😅

« Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »