Elmasekeri
gulce en iyi kayganlaştırıcı sen orgazm olurken salgiladığın sıvı 👌
üzerine tanımam hem kolay kolay kurumuyor hem doğal. Hemde sen orgazm olduğun için rahatlamış oluyorsun zor olmuyor ilk giriş
gulce en iyi kayganlaştırıcı sen orgazm olurken salgiladığın sıvı 👌
üzerine tanımam hem kolay kolay kurumuyor hem doğal. Hemde sen orgazm olduğun için rahatlamış oluyorsun zor olmuyor ilk giriş
Elmasekeri ben spremi kayganlaştırıcı olarak kullanıyorum 😅
ayazz 😂😂 korktu demekki
incinmissindedi 😅😅o da iyiymiş ama çık riskli yaa
Bide konforlu olmaz sanki
gulce siz bilirsiniz ama hak yolu var iken b.k yolu neden artı eşinize zararı olur mu bilmem ama sonrası sizin için zor olabilir bir zevk uğruna hemde helal olmayan bir şey için sağlığınızdan olmayın
Elmasekeri kız hamile kaldım zaten risk ortadan kalktı dogumdan sonra başka bi korunma yöntemi bulmak lazım 😂😂
incinmissindedi 😂😂😂ateşle oynarsan yanarsın işteee😅😅
pri ön varken ardan yapmak ne hemi günah hemi salık için yaa asla yapmadım eşimde istemedi dikenine getirmez cnmm
Biber emojisine bir güldüm .d.d.d
Elmasekeri haha yandım vala 😅😅
gulce 🤮🤮
incinmissindedi alışınca o kadar da yakmıyor ya😅😅😅
basakhslr illerde sıçma sorunu yaşarsınız. Tutamazsiniz.
basakhslr arkadan mı biz yapmıyoruz onu. Ben hamile kaldım diye yandım dedim 😂😂
asena_hatunn ben sürekli oradan ilişki yaşamıyorum çok çok nadir eşim alkollü olduğu zaman genelde ama sağlık açısından zararlı evet biliyorum o yüzden izin vermiyorum pek 😅
Kız başlıkta niye biber resmi var kafamda deli sorular djdjdj
burjuva biber sokuyor ndbdnnd
Anal olurken bağırsak temizleniyormu? Kakaş olurmu penis? Hep isteriz ama bunu düşündüyümden hep erteledik.
gulce birkaç gün önce yaptık bebek yağı kullandırttım acı hissettim ama ben zevk almadım eşim zevk aldı Birdahaa olmuycak dedim ilk ve sondu 😅