• Muhabbet
  • Goat ile iletişimde olan varmı

Goat Ay canım benim ya. Allah beterinden korusun. Sen hep iyi ol mutlu ol sarı kafa oğluna iyi bak.

Goat Rabbım kalbine ferahlık versin inşallah. Derdi veren Rabbım dermanını da versin işin çok zor güzelim. Allah oğlunu sana bağışlasın inşallah. Kendine zaman ver terapi almaktan da çekinme lütfen jnsanin ruhunun da sifaya ihtiyacı oluyor.💖💖💖

Goat Rabbim korumuş hep mutlu ol birbirimizi tam tanımasakta kalbinin güzelliğini hissedebiliyorum oğlunla hep mutlu olursun umarım 🥰

CoffeeLover Hep demişim Peride kardeşliği…
İnanirmisin gerçek hayatta bu kadar kardeşlerim yok..
Allah iyi olanlarla karşılaştirsin..
Gerçekten iyiler cok azalmiş

successfulwoman Ya burada bir çok kişi tanıyoruz sohbetlerimiz oluyo ama hani şöyle içten olanı hissedersin ya işte öyle oldumu insan kaybetmek istemiyor. Goat dışında da konuştuklarım oldu halende var ama o kızdaki naiflik iyi niyeti beni kendine ayrı çekti zerre kötülük yok içinde

Bubenimoykumm @lanjalee @Cicekliperde @CoffeeLover @HurremSultan @successfulwoman @Blondie Ancak açabildim şimdi gördüm yorumlarınızı. Hepinize çok teşekkür ederim. Güzel dilekleriniz dualarınız için. Biraz zorlu süreçlerden gerçekten geçiyorum,hatta burada sürekli benim böyle dertlerimdende bahsedince utanıyorumda artık herkese belki gına geldi bilemiyorum yada fazla ince düşünüyorum. 💕

Goat dertlerini paylaş ki yüreğin hafiflesin , utanacak bişey değil bu fazla ince düşünüyosun 🌷