zarifhanim yaa canımsın 🥰 sende benim için aklı selim, sağduyulu, kendini her daim geliştiren, akıl almak için başvurulacak nadide kullanıcılardan birisin ❤️
Kısaca anlatın
zarifhanim zarifim sen uzun yazmaya devam okumayan çok şey kaybeder zaten. Arkadaşın manevi yönü zayıf bu yüzden bu kadar saldırgan bence. Biraz manevi yönünü geliştirse senin yazdığın içerikler onun kalbine ağır gelmez. Kalbi hasta olan insanın diline vuruyor maalesef. Böyle de çatır çutur laf nereye gidiyor, kimin kalbini kırarım kime suizan ederim diye düşünmeden yazıyor. Ben de uzun yazmayı severim senin gibi biliyorsun şimdi de uzun uzun yazıyorum ki arkadaş okumasın 😁 velhasıl kelam ellerin dert görmesin burada yazdığın çoğu yazı ben de farklı pencereler açtı. Her daim yaz. Seviliyorsun❤️
ZRaporu Hoşgeldin, hem postların hem sen özlendin Zraporu 🤗 teşekkür ediyorum, senin tarafından böyle düşünülmek memnun ettirir 🌸
- Düzenlendi
zarifhanim hoşbuldum 🥰 gidip gidip gelmek huy oldu bende 🤭
ZRaporu Olsun ya ucunda geri dönmek var 🤭🤭
abasiyanik şükür canim benim 💐
perimasali802_ bende seni özledim Aşkım inşallah hayatım biraz düzene girince gelirim yine🌸✨
HurremSultan Hürrem nerelerdesin kuzum özlendin 🩷
zarifhanim evet 🤭🤭
perimasali802_ valla aşkım bilmiyorum eski de mi kaldım ne oldum bu boşanma ayrılık postlarından sonra eskisi gibi zevkle girme oldum uygulamaya yaaa
Anlamadım niye böyle oldu 🤦♀️🤧
Bubenimoykumm hayatımda sadeleştirme yapıyorum. Birde bu sene çok zor geçti Rabbım beterinden korusun çok zorlandım. Bir kaç aya daha toparlanamam sanırım. Sen nasılsın canım benim