yzc42 attım bacım kıyamet kopardım eşim yarın onla bütün nöbetlerını farklı gune kaydırcak

hayatsevinceguzell ohhh çok iyi yapmışsın böyle yapmazsan yarın bir gün eşinde gider elden valla benim başımada geldi böyle bişey ama tabi eşimdede suç var benim

hayatsevinceguzell bende geçenlerde kız arkadaşıma bi video atıp atmamakta kararsız kaldım saat 23 falandı onlarda 22 imiş bilmiyordum baya kararsız kaldım neyse bi bildirimden bişi olmaz diye attım aynı sen diye
      geçmişte daha çok samimiydik
      Neyse gördü sonra dedim kusura bakma gecenin bu saati yazıyorum diye rahatsiz oldum yani sonuçta çocuğu var kocası var belki uyudular mesaj sesine falan uyanır
      Hele bir karşı cinse yakıştırmıyorum hoş bulmuyorum
      Ama şöylede bişey varki bu lavbağliliğin cesaretini nerden buluyor arsızmı yoksa bişeyleremi tutunuyor densizlik

Eskobar eşim dışarda çok sessız sakin biri iyi niyetını samimiyet olarak algılıyor muhtemelen

zeezee ana ekranin sağ üst kısmına tikla ordan yapabilirsiniz

Eskobar hırs yapıp daha çok kancayı takar diyede tedirginim eşime gerekli talimatları verdim mesafesını koruyacak ve onunla nöbet tutmayacak yanlış bişeyı olsa zaten duyarım aynı hastanedeyız ve hastane 2 katlı küçücük bi ilçe burası

hayatsevinceguzell Bende senin gibi esimin instegraminda gezinirken benim yakinim esime takip istegi attığını gördüm sinirden kudurdum hemen engelledim 😅ve dayanamayip mesaj attim hangi amaçla esime istek gonderdin falan diye kadin da yazdi yok bu yapmamis çocuk yapmis falan filan yersen eger 😂cocuk nerden bulacak🤨kendi hesabımdan da cikarip engelledim direk 😄

@hayatsevinceguzell Ama senin durumun da zor gerçekten ayni yerde calisiyolarmis bu kötü surekli tedirginlik hissediceksin ve yeni dogum yapmissin galiba hormonlar da seni zorluycak imkani varsa en iyisi bolum degistirip o kızı bir daha hic gormemesi

698_merve yoo eşimin ona bir mesajını yada bişeyını görmedım ki tedirgin olayım eşime güvenıyorum lakin önlemimi almak zorundayım kız yine böyle şeylere yeltenirse başka bölüme aldırırım onu yada hastaneden gönderirim