lgrth son uçluyu beğendim. Özellikle gri olanı

Cicekliperde

lanjalee kızlar attığım markanın ürünleri çok kaliteli duruyor. Aldıklarım aşırı ağır duruyor. Ben bu kadar beklemiyordum. Daha pahalli çantalarım oldu ama çok memnun kaldım. Birde fiyatları uygun ya rahatım o konuda. Eskiden bazı çantalarımi kullanamıyordum bir şey olacak diye. Gerek yokmuş o kadar pahalli çantaya ( param yok diyemiyorumda 😂😂)

Cicekliperde ya işte marka takıntım vardı. Tabi atlattık bunu 😂😂😂 çantama bir şey olacak diye için gidiyordu başımda tasiyacaktim öyle 😂😂😂

etoile 😂😂 ben ayakkabı da takıntılıyım sadece ama bir şey olmasın diye hiç düşünmedim. Tabi 40 bin verseydim bir şey olmasın derdim😂

etoile dur o markayı biraz inceleyeyim , ana oldum olalı kendimi kadın kadın hissettiren bi çanta takmadım belki biraz tarzımı değiştiririm artık büyüdü benim ki 😅 sürekli sırt çantası spor ayakkabı falan olmuyo 🙃

Cicekliperde bende bu var bence herkeste yok çünkü bi ara herkes momy bag yazılı olan çantalara hucum ettiği zaman bende farklı bişey olsun diye bunu almıştım

lanjalee bende Kasım’da biraktim o çantayı. Kendime çantalar aldım daha iyi hissettim.

etoile dediğin markadan bi model beğendim ama yine kadın kadın değil ya minnoş bişey 🙈😅 tavşanlı aksesuarı var 🫢