etoile Cicekliperde ya işte marka takıntım vardı. Tabi atlattık bunu 😂😂😂 çantama bir şey olacak diye için gidiyordu başımda tasiyacaktim öyle 😂😂😂
Cicekliperde etoile 😂😂 ben ayakkabı da takıntılıyım sadece ama bir şey olmasın diye hiç düşünmedim. Tabi 40 bin verseydim bir şey olmasın derdim😂
lanjalee etoile dur o markayı biraz inceleyeyim , ana oldum olalı kendimi kadın kadın hissettiren bi çanta takmadım belki biraz tarzımı değiştiririm artık büyüdü benim ki 😅 sürekli sırt çantası spor ayakkabı falan olmuyo 🙃
yzc42 Cicekliperde bende bu var bence herkeste yok çünkü bi ara herkes momy bag yazılı olan çantalara hucum ettiği zaman bende farklı bişey olsun diye bunu almıştım
lanjalee etoile dediğin markadan bi model beğendim ama yine kadın kadın değil ya minnoş bişey 🙈😅 tavşanlı aksesuarı var 🫢
berenmiss Cicekliperde Cicekliperde https://ty.gl/8um5hp5eauy8y. Canım sepette 4.300 civarı bi şeye düşüyor ama çok güzel bayılırsın
Cicekliperde berenmiss ya çakmaları bile var her yerde sevmiyorum böyle düz değil ya . Güzel ama zevk meselesi. Teşekkür ederim canım