Kızlar selam bu seferlikte böyle bi post olsun dedim en sevdiğiniz yiyecekler ve en sevmediğiniz asla yemem dediğiniz yiyecekler nelerdir ben başlayım en sevdiğim yiyecek döner ve yaprak sarma içecek olarakta kola boykot olmayan nescafe ve Türk kahvesi en sevmediğim yiyecek bamya asla yemem içecek olarakta gazozu hiç sevmem çocukluktan beri asla içemem
En sevdiğiniz yiyecekler ve en sevmediğiniz yiyecekler neler
yesim631 ev sevdiğimi saymakla bitiremem heralde ya 😂 lahmacun severim tavuk, köfte, makarna, içek olsun hemen hemen her türünü severim,
ağzıma sürmem dediklerim kokoreç hariç her tür sakatatlar, bamya, şalgam
yesim631
En sevdiklerim sebze türleri, meyveler ve kahve çeşitleri
Hiç yemediklerim sakadat türleri
Asitli içecekler ve çayı da sevmem.
Etipetito
Tavuk❤️sen olmasın 😛
belladonna çayı sevmem ne demek ya küfür etmiş gibi hissediyorum
TombulHatun
Hiç ilgimi çekmiyor. Ne kokusu ve kendisi ama kahve öyle mi
belladonna oda olur 😁
yesim631 yemek yemeyi çok severim iskender, ıspanaklı börek gözleme, yaprak sarması, lahmacun, mantı, baklava, çiğ köfte, türk kahvesi, sade maden suyu, tatlılar daha uzar gider. Sevmediklerim maydanoz ve bal nefret ederim
Tavuk döner bayılırım kola.daaaaa tavuğu çok severim lahmacun hamburger hiç yemem dediğim sarımsak li yemeklerin hepsi ve kahve asla içmem
yesim631 en sevdiğim İskender köfte pide lahmacun sevmediğim balık asla ağzıma sokmam çocukluktan beri asla yemem ama oğlum her hafta ister ona yaparim ağzımı burnumu kapatarak😅
yesim631
Bamya asla yemem tadını hiç merak etmiyorum.
Patlıcan yemekleri eğer kızartılmamışsa yemem.
Beyran işkembe asla içmem.
Ama kokoreçin hastasıyım hamileyken aş erdim 😁
belladonna ben senin için kahve içerim sen benim için çay içer misin