• Muhabbet
  • En sevdiğiniz yiyecekler ve en sevmediğiniz yiyecekler neler

Kızlar selam bu seferlikte böyle bi post olsun dedim en sevdiğiniz yiyecekler ve en sevmediğiniz asla yemem dediğiniz yiyecekler nelerdir ben başlayım en sevdiğim yiyecek döner ve yaprak sarma içecek olarakta kola boykot olmayan nescafe ve Türk kahvesi en sevmediğim yiyecek bamya asla yemem içecek olarakta gazozu hiç sevmem çocukluktan beri asla içemem

yesim631 ev sevdiğimi saymakla bitiremem heralde ya 😂 lahmacun severim tavuk, köfte, makarna, içek olsun hemen hemen her türünü severim,
    ağzıma sürmem dediklerim kokoreç hariç her tür sakatatlar, bamya, şalgam

yesim631 Ben kelle paça mumbar sakatat tarzı yemekleri sevmem yemem
      Geri kalan her şeyi yerim😂😂😂
      Tavuğu ve tavukla yapılan her şeyi çok severim
      Haa bide lahmacuna ayrı bir parantez açmam lazım onu çok sevmiyorum acaip seviyorum lahmacun ♥️ben 😂

yesim631 Yemekle aram çok iyidir.Asla ağzıma sürmem dediğim salyongoz yemeği yapıyorlar ve suşi 🤦🏻‍♀️
        İçecek olarak da gazoz.Geri kalan herşeye tamamım 😄

Etipetito az önce bir yorumunda Diyarbakırlı olduğunu okudum.Sakatat sevmemen ilginç 😄

yesim631 içli köfte, karnıyarık, döner, gözleme en sevdiklerim en sevmediğim asla yemediğim ve yemem dediğim mumbar

azze Bende şaşırıyorum kendime ama asla yiyemiyorum ben bozulmusum hehralde 😂

yesim631
              En sevdiklerim sebze türleri, meyveler ve kahve çeşitleri
              Hiç yemediklerim sakadat türleri
              Asitli içecekler ve çayı da sevmem.

yesim631
                Asla yemem,
                İşkembe
                Kara lahana yemeği (sulu)

Her öğün yerim,
                Çiğköfte
                Hamburger
                Pizza
                Mantı
                Patates
                Lahmacun
                Köfte
                Sucuk
                Kıymalı börek
                Pilav
                Nugget
                Tatlı olan herşey 😁

Şimdilik bunlar aklıma gelmedi 🤣

İçecek,
                Ayran
                Kahve
                Limonata

yesim631 yemek yemeyi çok severim iskender, ıspanaklı börek gözleme, yaprak sarması, lahmacun, mantı, baklava, çiğ köfte, türk kahvesi, sade maden suyu, tatlılar daha uzar gider. Sevmediklerim maydanoz ve bal nefret ederim

Tavuk döner bayılırım kola.daaaaa tavuğu çok severim lahmacun hamburger hiç yemem dediğim sarımsak li yemeklerin hepsi ve kahve asla içmem

yesim631 en sevdiğim İskender köfte pide lahmacun sevmediğim balık asla ağzıma sokmam çocukluktan beri asla yemem ama oğlum her hafta ister ona yaparim ağzımı burnumu kapatarak😅

yesim631
                        Bamya asla yemem tadını hiç merak etmiyorum.
                        Patlıcan yemekleri eğer kızartılmamışsa yemem.
                        Beyran işkembe asla içmem.
                        Ama kokoreçin hastasıyım hamileyken aş erdim 😁