incinmissindedi SuVeAtes bende burda duruyim banada yetmiyor vala o 2 defa yaptı ben 1 ama adam uyudu ama ben uyuyamıyorum 😅 sanırım gene uyandıracam biraz alsın uykusunu
SuVeAtes ikiprensesannes kullanan yazar inşallah Biyiklim ohh miss benim kudukluga bazen yetmiyor canım çıkacak anca
ayazz SuVeAtes senin yollar açıldı galiba hemen hemen her postta vardın bugün seni pek göremedim müsait degildin sanırım 🤭🔥😋💋
okiello SuVeAtes Eşim combo adlı bir takviye almıştı o baya işe yarıyor 3 4 posta atıyordu ama baş ağrısı yaptı biraz normaldede çok ilaç vs kullanmaz onu deneyebilirsiniz eczanelerde var.
papatyakadinii SuVeAtes bir arkadaşım kullanıyormuş eşine almış çok memnunum dedi eczanelerde satılıyor bir sprey küçük boy ama baya etkiliymis adını bilmiyorum ama sor istersen bir
mlksrdl SuVeAtes biz trendyoldan da marka bir geciktirici aldık onu kullaniyoruz ben memnunum şahsen canim
burjuva Geciktiriciyi bilmiyorum ama boşaltan bişey varsa söyleyin benim eşim çok zor boşalıyor çok kavga ediyoruz bu yüzden :(
Bahtsizbedevi_ SuVeAtes https://ty.gl/2ovxhawlj9anc Benim ihtiyacım yok ama bi arkadaşım alıp kullanmış baya etkisini görmüş
SuVeAtes Bahtsizbedevi_ Bakayım hemen etkili olsunda daha önceden marka hatırlamıyorum görsel hatırlıyorum sadece hiç etki etmemişti. Bunları etki etsin ne kadar uzun o kadar iyi 😁
Bahtsizbedevi_ SuVeAtes hahaha senin bu kudurukluğun başına iş açacak bi gün hamileyim diye post açarsın yakında bu kuduruklukta🤣🤣
lgrth SuVeAtes eşim hap almıştı normalde sürdüğünden kısa sürdü ne olduğunu anlamadık o an mı öyle oldu bilemedik bir daha denersem söylerim adını 😂
SuVeAtes haya Valla uç kısmı daha hassas onun disinda ki yerler olabilir ama işte erken boşalma varsa bu da çözüm olmaz ona