SuVeAtes ben onu beceremiyorum ya önce eşim yapar sonra ben 🤔 yanlış mı yapıyoruz 😂
Eş ile birlikte boşalmak
alinasira bazem öyle odunlukları oluyor sen git yok diyemez
bossmom ben zevk alıyorum, eşim o sırada meme ucunu emip ısırıyor
ayazz işte eşim boşaldıktan sonra ben boşalıyorum.
incinmissindedi genelde benim boşalabileceğim vir pozisyon oluyor ve öylelik benim geldiğimi görünce eşimde rahat bırakıyor kendini birlikte oluyor
incinmissindedi önce benim sevdiğim pozisyonda ben gelirim sonra eşimin sevdiği pozisyonda o 🤣
incinmissindedi hayır boşaldığınız sıvı nasıl bişey hal tavır nasıl oluyor
ayazz nasıl anlatıyım ki. Ama ben geldikten sonra eşimin tekrar içeri girmesi çok hoşuna gidiyor
incinmissindedi önce ben sonra eşim boşalıyor seks sırasında, bazen de ikimiz aynı anda boşalıyoruz
incinmissindedi Bu kişiden kişiye değişir ama eşten sonraya kalınca heves azalıyor. O yüzden aynı anda veya seks sırasında boşalmak daha önemli bana göre
incinmissindedi önce ben sonra eşim bazen seks sırasında bazende ikimiz aynı anda oluyo belli olmuyo eşimden sonra bende zevk almıyorum eşimden sonra hiç olmadı zaten bende genelde ya aynı anda yada önce ben geliyorum
incinmissindedi her seferinde ben gitsem olmaz ki önemsendiğimi hissetmiyorum
incinmissindedi işi bahane edip kafasının dolu olmasını bahane ediyor
incinmissindedi ilk ben boşalırım hep sonra eşim birlikte boşalamayız denk gelmezki
SuVeAtes evet farkettim eşim boşaldıktan sonra sadece bende heves kalıyor o sadece duruyur