incinmissindedi lgrth bizimki öyle denleşmiyor ya o 1.yi yapıyor sonra ben boşalıyorum, oda bu sefer 2.ye yapıp boşalıyor ve uyuyor ben tam tatmin olamıyorum
alinasira incinmissindedi yabanciymişim gibi davranıyor ne sarılır ne öper adamın içinden gelmiyor heralde
Siyahbeyaz_ incinmissindedi ya beraber ya ondan önce yada hiç 😂😂 ondan sonra boşalmak hiç zevkli değil
SuVeAtes incinmissindedi Bu kişiden kişiye değişir ama eşten sonraya kalınca heves azalıyor. O yüzden aynı anda veya seks sırasında boşalmak daha önemli bana göre
moongoddess incinmissindedi genelde benim boşalabileceğim vir pozisyon oluyor ve öylelik benim geldiğimi görünce eşimde rahat bırakıyor kendini birlikte oluyor
sadeturkahvesi incinmissindedi önce benim sevdiğim pozisyonda ben gelirim sonra eşimin sevdiği pozisyonda o 🤣
incinmissindedi ayazz nasıl anlatıyım ki. Ama ben geldikten sonra eşimin tekrar içeri girmesi çok hoşuna gidiyor
bittercikolataa incinmissindedi önce ben sonra eşim boşalıyor seks sırasında, bazen de ikimiz aynı anda boşalıyoruz
incinmissindedi SuVeAtes evet farkettim eşim boşaldıktan sonra sadece bende heves kalıyor o sadece duruyur