Eş ile birlikte boşalmak
incinmissindedi önce ben sonra eşim bazen seks sırasında bazende ikimiz aynı anda oluyo belli olmuyo eşimden sonra bende zevk almıyorum eşimden sonra hiç olmadı zaten bende genelde ya aynı anda yada önce ben geliyorum
incinmissindedi her seferinde ben gitsem olmaz ki önemsendiğimi hissetmiyorum
incinmissindedi işi bahane edip kafasının dolu olmasını bahane ediyor
incinmissindedi ilk ben boşalırım hep sonra eşim birlikte boşalamayız denk gelmezki
SuVeAtes evet farkettim eşim boşaldıktan sonra sadece bende heves kalıyor o sadece duruyur
alinasira öyle vala bende 1 hafta boyunca hep gittim. En son dayanamadım ben gelmesem sen gelmiyorsun hiç diyorum duruyır 😏
incinmissindedi aman boşversene ilişki denilen şey karşılıklı olduğunda olur öyle bizim zoraki itiklememizle olmaz
heln ustte denesene ileri geri yap hoşuna gidecek sen ayarlicaksin bide hızını bi noktadan sonra o zevkle boşalırsın. Üste çık önce dudaklara perisi sürt şöyle biraz sonra içine al offf ileri geri o zevki tahmin bile edemezsin uçarsın. Burda yazarlardı ustte süper oluyor diye ben üste bile çıkamazdım acırdı. Bigun oturma odasında koltukta eşim otururken çıktım üste yavaş yavaş soktuk sonra eşim biraz alttan penisini git gel yaptı hafiften offff nasi bi zevk ben hemen devamını getirdim şimdi ustte boşaliyorum hep altta da oluyor sırrı rahat bırakmak bide on sevisme tabi biraz vajinanla oynasın eliyle dudakları falan şöyle ıslanınca zaten gerisi gelir