• Cinsellik
  • Eşiniz seks sırasında ne yapmaktan hoşlanır

Hola kızlar sorum başlıkta eşiniz ilişki sırasında neyi yapmaktan hoşlanır ben söylim eşim ilişki esnasında koltuk altı yalamayı çok sever ama ben huylandığım için pek yaptırmam bende boynumdan yalamasından somurmasından hoşlanırım

Bahtsizbedevi_ götüme vurmayı, götümü sıkmayı, götüme k.. mayi 🤣🤣(ama asla izin vermedim izin vermem) kendisi her ilişkide teklif ediyor reddediyorum, öndekinden de olursun bak diyorum 😂🤣😂

lgrth hahahah ben huylandığım için izin vermiyorum bazen ama eşimde yapmaktan çok hoşlanır zevk alır 🤣

Biyiklim kız aynı şeyleri benim eşimde yapıyo hatta inanmazsın dün gecede istedi bide diyo iki elinle ayır bende gir çık yapim bende reddettim git hele başımdan dedim sonra soyundu ilk önce ben ona oral yaptım biraz sonra o bana yaptı ben boşaldıktan sonra o zevkle biraz daha oral yaptım gir çık yaptı önce ben sırt üstü uzandım oda üstüme uzanıp bacak arası yaptı sonra doggy pozisyonunda yaptık yaptık daha sonra ben yüz üstü uzandım öd benim üstüme uzanıp yaptı zevkten oda bende havalara uçtuk o pozisyonda boşaldı 🤭🤣

lgrth hahaha bazen baştan aşağıya parmak ucuma kadar yalar 🤭🤣