Bahtsizbedevi_ Tytyt ağlayıp kendini yıpratma kuzum belki yoktur stres yaparsan ayetinde gecikmeler olabilir stresten etkilenebiliyo hormonlar
Bahtsizbedevi_ Tytyt rica ederim kuzum bende aynı şekildeyim ve benim 5 tan var yani kızımda var oğlumda var bende büyük konuşmak istemiyorum rabbimin gücüne gitmesin ama bende kendi kendime diyorum allahım bidaha nasip etme diye rabbim onlara can sağlığı versin
Tytyt Bahtsizbedevi_ ama anlamadıgım testte nedennbelirgin cıktı tamam cok net kırmızı degil ama belirgin cıktı ikinci cocugumu oyle ögrenmiştim ben adetime yine 6 ya sa 5 fün falan vardı
ikiprensesannes Tytyt ya bir arkadaşım da da aynı durum oldu üç gün önce test yaptı çok silik iki çizgi çıktı şimdi bugün adet olmuş
Tytyt Tytyt adet oldum kuzum senle çok dertleştim ya diyim dedim ay adet olacagıma bu kadar sevinceğim aklıma gelmezdi😁
Bahtsizbedevi_ Tytyt iyi bari gözün aydın kuzum😊 bende bugün yarın olurum lekeli akıntı geldi bendede
Tytyt ikiprensesannes test bozuk çıkıyo ona da guvenilmicek artık benimkimsilik de degildi hafif koyuydu 2.cizgi