Arkadaşlar 23 yaşında bekar kız kardeşim vajinadaki iç dudak görüntüsünden çok şikayetçi özgüvenini kırıyor doktora gitti doktor yapalım ama bu cinsel ilişkide hissi azaltabilir dedi bu konuda fikri ya da tecrübesi olan var mı?
Barbie vajina ( Labioplasti- iç dudak estetiği) olan var mı?
Yareninannesi üstte kalsın ama bir çok doktor orgazmı daha iyi hale getirdiğinden bahsediyor ben de düşünüyorum o yüzden biraz araştırdım da
Allah Allah biz de emin olamadik doktor his kaybı olabilir deyince riske atmak istemedi ama bir taraftan da bir şekil bozuklugu var o yüzden huylaniyor
evlenip çocuk doğurduğunu düşünün o dokular ne hale gelecek düşündüm , his kaybı olursa cinsel hayatı evliliğini catirdatmaz mi ? üstelik dini biyutu desen zaten bedbaht
Sinee_ ya utanarak bana da gösterdi cidden iç dudaklar çok dışarda ve ilerde eşine karşı ozguvensiz hissedeceginden korkuyor birazcık alışılmışın dışında bir şekli var
Yareninannesi kuzum valla sen söyleynce bı baktım ameliyati felan YouTube da direk gösteriyor ama benim gözüm korktu kardeşin iyice düşünerek karar versin derim belki de bu kadar takıntı haline getirmemesi daha iyi olur onun için
123456678 teşekkür ederim ❤️
Yareninannesi kız kardeşin değer yargılarına bi erkekle münasebette bulunması kafi.
Özgüveni yerine gelir hiç bir şeyciği kalmaz.
Ne güzel bu yaşlar erkeğin beğenmeyeceğini düşünüyor ne tatlı şeker gibi fikirler🙂
Eucleas çok güldüm valla haklısınız ben de diyorum anlamıyor 🙈😂