CoffeeLover bak üzerinden kaymağını almak gerekiyormş ben bu detaya hakim değildim 😂 al dene beğenmezsen tereyağı yaparsın 😂

CoffeeLover iyi en azından elinden yemek geliyormuş benim eşimin max yapabileceği patso ya da tosttur , gerisi elinden gelmez o yüzden ufak eleştirilerde bile çabuk R yapar 😅

lanjalee
    Ben de annemlere ya da kvdemlere gidince bana yaptırırlar elinden iyi oluyor diye ama ben ya Allah diye başlıyorum djdjdjd
    Dikkat ettiğim tek nokta hazır yoğurt kullanmıyorum başka da yok. Boşver Jale, sen diğer konularda iyisin yoğurt eksik kalsın shahah

TombulHatun
      Hadi ya 😅
      Kaymağını alacaksın aşkım. Yani ben alıyorum. Kaymaklı denemedim ama yağ zaten kaymağında bir daha alırsan kaymağını al. Sana bir püf nokta daha

belladonna hafta sonu deneyeceğim tekrar bellam madem elin güzel annen kv sana yaptırıyo bende görüntülü ararm elin olmasa da dilinin faydası olur belki mayalarken bana 😂😂😂😂

belladonna bir gün güzel bi yoğurt mayalarsam bütün sosyal mecralarda paylaşcam içime oturdu çünkü 🫢😂 bi kez de mayalayamadım tutmadı dediler ki sirke kat yoğurt kesilsin kaynat öyle peynir olur dediler , inandım başıma neler geldi bi bilsen 😜😁

lanjalee tutmadı dediler ki sirke kat yoğurt kesilsin kaynat öyle peynir olur dediler , inandım başıma neler geldi bi bilsen

🤣🤣🤣 tahminnnn edebiliyorum örnek ben.

CoffeeLover sende denedin mi onu 😅 bizi ancak bizim gibiler anlar , gel sarılalım 🫂

TombulHatun ay sesli güldüm🤣🤣 eşimde takmış hep aynı yere bak inekler arkada çayırda otluyor ne yediğini biliyoruz en azından deyip dadandı o adama hep😁

CoffeeLover olurda yoğurdun tutarsa bana da göster bi umut belki becerebileceğime inanırım 😅

CoffeeLover Yerdeki otun ne olduğunu biliyormuymuş yada gezen inekle sütünü verdi inek aynı inek mi 😂 artık kimseye güvenim kalmadı 😂😂