CoffeeLover haa şimdi anladım canım ben bekarken annem de köyde birinden süt alırdı ve onun sütünü asla mayalayamazdı ne yapsa sulu olur du bazı ineklerin sütünden de kaynaklı oluyor çok yem yediklerinde sütleri sudan farksız oluyor bide marketten al dene o zamn sorun belli olacak
Yoğurt meselesi
CoffeeLover
Yok ya yapamayan var ama artık sütten mi kaynaklı elden mi kaynaklı bilmiyorum 😂
lanjalee bazen banada öyle yemeklerde laf çakar ben yapayımda gör😁 yaptımı gerçekten guzel oluyor elinden geliyor ama ya sonrası o mutfakta tellioğlu seferoğlu sanki savaşa girmiş allahım inanılmaz dağıtıyor toplamaya çalışırken daha batırıp bak temizledim diyor ama bütün çopler lavaboda 🥴
TombulHatun
Evet jersey alıyorum ben ama kaymağını alıyorum üzerinden sen kaymağını almadan mı yaptın? Birde ben yoğurdu sade yiyemedim için yağ oranı bana normal geliyor
TombulHatun az bişey alïp deneyecegim ama yağ tadı geliyorsa pek sevilmez
belladonna olmuyor , yapamıyorum , tutmuyor 😂 gerçekten her yolu denedim . Hatta ananem mayaladıktan sonra sarıp dinlendirir bir de konuşur yoğurtla , hadi güzel mayalan tamam mı der öpücük atar , onu bile denedim yine olmadı hahahh 😂😂😂😂 ananemin yoğurdu da çok iyi oluyo mayasını aldım o bile tutmadı Bellaaağ
belladonna yok kaymağını almam gerektğini o zaman sen bana söylememiştin bella 😂 normal mayaladm mayalandıktan sonra yemeden önce aldım kaymağını eşime yedirdimn 😂😂
Neselibiri bizde uzun suredir hep aynı yere gider alıp baskada denemedim nasıl olsa hepsu süt diye pek bilgimiz yok sütten kaynaklıda olabilir diye
belladonna elden elden beceriksizgiller biz 😁😁
CoffeeLover bak üzerinden kaymağını almak gerekiyormş ben bu detaya hakim değildim 😂 al dene beğenmezsen tereyağı yaparsın 😂
CoffeeLover iyi en azından elinden yemek geliyormuş benim eşimin max yapabileceği patso ya da tosttur , gerisi elinden gelmez o yüzden ufak eleştirilerde bile çabuk R yapar 😅
lanjalee
Ben de annemlere ya da kvdemlere gidince bana yaptırırlar elinden iyi oluyor diye ama ben ya Allah diye başlıyorum djdjdjd
Dikkat ettiğim tek nokta hazır yoğurt kullanmıyorum başka da yok. Boşver Jale, sen diğer konularda iyisin yoğurt eksik kalsın shahah
TombulHatun söyleyim bari aksama gelirken alsın metak ettim tutacakmı🤣
TombulHatun
Hadi ya 😅
Kaymağını alacaksın aşkım. Yani ben alıyorum. Kaymaklı denemedim ama yağ zaten kaymağında bir daha alırsan kaymağını al. Sana bir püf nokta daha
CoffeeLover buraya yaz bende merak ettim 😂
Neselibiri hadi bakalım becerekli olunca insan tutar tabiiii
TombulHatun yarına bakalım😁 olursa bari en azından itibarımı kurtarayım hirs yaptım ahahahha
belladonna hafta sonu deneyeceğim tekrar bellam madem elin güzel annen kv sana yaptırıyo bende görüntülü ararm elin olmasa da dilinin faydası olur belki mayalarken bana 😂😂😂😂
belladonna bir gün güzel bi yoğurt mayalarsam bütün sosyal mecralarda paylaşcam içime oturdu çünkü 🫢😂 bi kez de mayalayamadım tutmadı dediler ki sirke kat yoğurt kesilsin kaynat öyle peynir olur dediler , inandım başıma neler geldi bi bilsen 😜😁