belladonna hafta sonu deneyeceğim tekrar bellam madem elin güzel annen kv sana yaptırıyo bende görüntülü ararm elin olmasa da dilinin faydası olur belki mayalarken bana 😂😂😂😂

belladonna bir gün güzel bi yoğurt mayalarsam bütün sosyal mecralarda paylaşcam içime oturdu çünkü 🫢😂 bi kez de mayalayamadım tutmadı dediler ki sirke kat yoğurt kesilsin kaynat öyle peynir olur dediler , inandım başıma neler geldi bi bilsen 😜😁

lanjalee tutmadı dediler ki sirke kat yoğurt kesilsin kaynat öyle peynir olur dediler , inandım başıma neler geldi bi bilsen

🤣🤣🤣 tahminnnn edebiliyorum örnek ben.

CoffeeLover sende denedin mi onu 😅 bizi ancak bizim gibiler anlar , gel sarılalım 🫂

TombulHatun ay sesli güldüm🤣🤣 eşimde takmış hep aynı yere bak inekler arkada çayırda otluyor ne yediğini biliyoruz en azından deyip dadandı o adama hep😁

CoffeeLover olurda yoğurdun tutarsa bana da göster bi umut belki becerebileceğime inanırım 😅

CoffeeLover Yerdeki otun ne olduğunu biliyormuymuş yada gezen inekle sütünü verdi inek aynı inek mi 😂 artık kimseye güvenim kalmadı 😂😂

lanjalee şimdi aklıma geldi acaba mesela 3 lt yapacaksak 2 litre inek 1 litre manda sütünü karıştırıp yapınca manda sütünün o yoğunluğundan tutarmı😆 artık kendi kendime deney yapacam ne gelirse aklıma

TombulHatun aaa bak kız o mantıklı arkada millete gosteriyolarda möler bunlar diye😆 peki süt hangilerinin 😁

CoffeeLover hahah yok kız sütten o sütten beceriksiz kadın yoktur kötü malzeme vardır 😂😂