TombulHatun yarına bakalım😁 olursa bari en azından itibarımı kurtarayım hirs yaptım ahahahha
Yoğurt meselesi
belladonna hafta sonu deneyeceğim tekrar bellam madem elin güzel annen kv sana yaptırıyo bende görüntülü ararm elin olmasa da dilinin faydası olur belki mayalarken bana 😂😂😂😂
belladonna bir gün güzel bi yoğurt mayalarsam bütün sosyal mecralarda paylaşcam içime oturdu çünkü 🫢😂 bi kez de mayalayamadım tutmadı dediler ki sirke kat yoğurt kesilsin kaynat öyle peynir olur dediler , inandım başıma neler geldi bi bilsen 😜😁
CoffeeLover yaparsn mayayı azalt sütçüyü değiştir belki inek bozuk 😂😂
lanjalee tutmadı dediler ki sirke kat yoğurt kesilsin kaynat öyle peynir olur dediler , inandım başıma neler geldi bi bilsen
🤣🤣🤣 tahminnnn edebiliyorum örnek ben.
CoffeeLover sende denedin mi onu 😅 bizi ancak bizim gibiler anlar , gel sarılalım 🫂
TombulHatun ay sesli güldüm🤣🤣 eşimde takmış hep aynı yere bak inekler arkada çayırda otluyor ne yediğini biliyoruz en azından deyip dadandı o adama hep😁
lanjalee ayyyyy denemezmiyim sus susss 🤣 ne çektik beee
CoffeeLover olurda yoğurdun tutarsa bana da göster bi umut belki becerebileceğime inanırım 😅
lanjalee 🙈🙈 keşke hahaha
CoffeeLover Yerdeki otun ne olduğunu biliyormuymuş yada gezen inekle sütünü verdi inek aynı inek mi 😂 artık kimseye güvenim kalmadı 😂😂
lanjalee şimdi aklıma geldi acaba mesela 3 lt yapacaksak 2 litre inek 1 litre manda sütünü karıştırıp yapınca manda sütünün o yoğunluğundan tutarmı😆 artık kendi kendime deney yapacam ne gelirse aklıma
TombulHatun aaa bak kız o mantıklı arkada millete gosteriyolarda möler bunlar diye😆 peki süt hangilerinin 😁
CoffeeLover bence sütten bide farklı dene ve buraya yaz merakla bekliyorum 😅
Neselibiri bi olsa ilan edicem zaten 😆
CoffeeLover hahah yok kız sütten o sütten beceriksiz kadın yoktur kötü malzeme vardır 😂😂
Neselibiri hehehe bunu ben söylediğimde işte züğürt tesellisi ne edecen diye cevap aldım😁😁😁😁
CoffeeLover her şey mümkün bu devir de babanın oğluna güvenmeyeceksin 😂
TombulHatun
Benim dilim tam bir şifa kaynağıdır her derde devadır….